Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Bolto vakarėlį išvaikė policija

Jamaikos policininkai išvaikė tris kartus olimpinio čempiono Usaino Bolto surengtą vakarėlį, kuriuo bėgikas norėjo pažymėti naują 100 metrų bėgimo pasaulio rekordą, pasiektą šį rugpjūtį Berlyne.
Usainas Boltas sporto arenoje Mona Bowl, Kingstone.
Usainas Boltas / „Scanpix“ nuotr.

Lengvosios atletikos ikona šį vakarėlį pasaulio žiniasklaidoje anonsavo iš anksto. Buvo teigiama, kad į svečius pas U.Boltą atvyks daugybė lengvosios atletikos, kitų sporto šakų bei muzikos žvaigždžių, visi bus supažindinti su Jamaikos kultūra ir salos tradicijomis.

Vakarėlis įvyko, tačiau baigėsi kiek netikėtai ir anksčiau. Maždaug 5 valandą ryto prie viešbučio, kuriame vyko linksmybės, pasirodė policija ir pareikalavo baigti linksmintis. Nors vakarėlio šeimininkas bandė spręsti kilusį nesklandumą, pareigūnai nesutiko, kad būtų tęsima muzikinė programa, tad muzikantai, kurie dar nebuvo pasirodę scenoje, liko nieko nepešę.

Vienas iš Jamaikos policijos vadovų vėliau paaiškino, kad norint rengti tokius triukšmingus vakarėlius ilgiau negu iki 2 valandos nakties, reikia specialaus leidimo, kurio U.Bolto aplinka neturėjo. Pareigūnas pabrėžė, kad jo pavaldiniai leido vakarėlį baigti ne vos pareikalavus, o pamažu.

Vakarėlio nuotraukas galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius