-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžiečiams – nemokama galimybė sudalyvauti „Eurovaistinės taurės“ bėgime

Minint pasaulinę vaikų gynimo dieną, gegužės 31-ąją, Panevėžyje įvyks „Eurvaistinės taurės“ bėgimo varžybos. Visuomenei sveikatinti skirto renginio organizatoriai bei Panevėžio meras Rytis Mykolas Račkauskas spaudos konferencijoje prakalbo apie tikimybę renginyje sulaukti rekordinio šiam miestui dalyvių skaičiaus.
„Eurovaistinės 10 km bėgimo taurės“ etapas Panevėžyje 2014 metais.
„Eurovaistinės 10 km bėgimo taurės“ etapas Panevėžyje / Augusto Didžgalvio nuotr.

„Panevėžyje „Eurovaistinės taurės” bėgimas vyks antrą kartą.  Todėl galime didžiuodamiesi teigti, kad tai jau tradicija. Jei pernai bėgo 400 žmonių, šiemet tikimės bent trigubai daugiau,” – kalbėjo „Eurovaistinės” direktorė Kristina Jakubauskienė.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad registracija į bėgimą šiemet – nemokama. Kaip ir kituose aukšto lygio bėgimuose,  visi dalyviai segės numerius su laiko matavimo čipais, tad galės sužinoti kokiu tempu bėga. Profesionalams tai – būtinybė, o mėgėjams – pramoga. Gerą nuotaiką palaikys DJ, renginį ves bene žymiausia tokių renginų vedėja Vlada Musvydaitė, vyks vaikų, vaikų su tėveliais bėgimai, taip pat 2,5 km, 5 km ir 10 km bėgimai.

Prie varžybų pažadėjo prisidėti ir Panevėžio meras R.M.Račkauskas. „Jei tik būsiu Panevėžyje, dalyvausiu. Ilgiausioje distancijoje savęs nekankinsiu, tačiau 2,5 kilometro lengvu žingsniu galiu nubėgti,“ – su šypsena apie kiekvieno panevėžiečio indėlį į miesto biudžetą kalbėjo meras.

Kiekvienas dalyvis Panevėžio biudžetą papildys 29 euro centais (1 litu). Tiek už  kiekvieną prabėgusį dalyvį miestui dovanos vaistinių tinklas „Eurovaistinė”. Už dalyvių atneštas lėšas Panevėžio savivaldybė įsigis miestiečiams skirtos sveikatingumo įrangos.

Panevėžio „Eurovaistinės taurės“ bėgimas vyks gegužės 31 dieną. Starto vieta – Elektros gatvėje prie Aleksandro skulptūros. Daugiau informacijos ir registracija svetainėje www.eurovaistinestaure.lt.
 
Renginio programa:

10:00 val. numerių atsiėmimas;
11:00 val. vaikų bėgimas (7-12 metų);
11:10 val. vaikų bėgimas (mažieji iki 6 metų);
11:30 val. 10 km ir 5 km startas;
12:30 val. 5 km apdovanojimai;
13:30 val. 10 km apdovanojimai;
13:00 val. 2,5 km startas;
13:30 val. 2,5 km apdovanojimai;
14:00 val. renginio pabaiga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius