Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 02 14

Kobe Bryantas išbarė prieš gėjus nusiteikusį gerbėją

„Los Angeles Lakers“ žvaigždė Kobe Bryantas, pasirodo, kad ne tik gali pamokyti krepšinio subtilybių, bet ir elementarios kultūros.
Kobe Bryantas atliko 14 rezultatyvių perdavimų
Kobe Bryantas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Socialiniame tinkle „Twitter“, kur krepšininkas turi daugiau nei milijoną sekėjų, vienas iš gerbėjų pradėjo laidyti užuominas, kad jis neva intymiai bendrauja su Kobe Bryantu.

Tuomet kitas vaikinas į tai sureagavo paprastai: „Tu esi gėjus“. Tai sukėlė Kobe Bryanto nepasitenkinimą. Krepšininkas įsikišo į pokalbį su tokiu komentaru: „Tik norėjau pasakyti tau, kad sakyti „esi gėjus“ tam, kad kažką pažemintum nėra gerai. Turėtum ištrinti tai iš savo žodyno.“

Po šio pasisakymo, srautas tiesiog paplūdo komentarais apie Kobe Bryanto veidmainiškumą. Mat šis 2011 metais buvo nubaustas už arbitro įžeidinėjimą būtent kaltinant jį netradicine seksualine orientacija. Tuomet jam buvo skirta 100 tūkstančių dolerių bauda.

Krepšininkas neišsigynė netinkamo poelgio ir dar kartą atsakė gerbėjams: „Būtent. Jūs esate teisūs. Tai, ką padariau tuomet, nebuvo normalu. Aš tai pripažįstu ir mokausi iš to. To tikiuosi ir iš kitų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius