Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Šiurkšti klaida, vos nekainavusi pergalės „Heat“: arbitras neįskaitė LeBrono Jameso dėjimo

LeBrono Jameso dėjimas
Youtube.com stop kadras / LeBrono Jameso dėjimas
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Šiąnakt vykusios NBA rungtynės tarp Šarlotės „Bobcats“ ir Majamio „Heat“ klostėsi itin atkakliai ir permainingai, o jas vos taško skirtumu 96:95 laimėjo NBA vicečempionai. Ketvirtajame kėlinyje mačo teisėjas padarė šiurkščią klaidą, kuri vos nekainavo pergalės „Heat“ ekipai.

Rezultatyviausias susitikimo žaidėjas LeBronas Jamesas tik skėsčiojo rankomis, kai jo dėjimas buvo neįskaitytas, o tai reiškia, kad neįskaityti ir du taškai į „Heat“ sąskaitą.

Ketvirtojo kėlinio viduryje rezultatu 82:80 pirmavę Majamio krepšininkai rengė ataką, kurią galingu dėjimu užbaigė L.Jamesas. Tiesa, kamuolys atsitrenkė varžovui į galvą ir iššoko iš krepšio. Teisėjas nepamatė, kad kamuolys jau buvo krepšyje, neįskaitė taškų ir „Heat“ turėjo skubėti į gynybą.

Protestuodami prieš teisėjo sprendimą, svečiai praleido du taškus į savo krepšį, taigi arbitro klaida jiems kainavo keturis taškus.

Visgi „Heat“ laimėjo šias rungtynes ir pratęsė pergalių seriją iki trijų. Po susitikimo, L.Jamesas žurnalistams teigė, kad vėl pajuto malonumą žaisdamas krepšinį.

„Šiuo metu jaučiuosi puikiai – tiesą pasakius taip gerai nesijaučiau jau ilgą laiką. Ir vėl pradedu jausti malonumą žaisdamas krepšinį, atakuodamas krepšį bei provokuodamas pražangas. Vis tik norėdami išlaikyti pergalių seriją, privalome geriau žaisti gynyboje“, – tikino 35 taškus pergalingose rungtynėse surinkęs L.Jamesas.

Komentarai
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
Parašykite atsiliepimą apie SPORTO rubriką