-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 09

Lietuvos regbio-15 čempionatas: svarbi „Tauro-VRA“ pergalė ir neįvykusios rungtynės Plungėje

Šeštadienį Lietuvos vyrų regbio-15 pirmenybėse turėjo būti sužaistos trejos rungtynės, tačiau įvyko tik dvi. Sudėtingoje situacijoje esanti Šiaulių „Šiaulių-Baltrex“ komanda nesurinko pakankamai žaidėjų ir neišvyko žaisti rungtynių į Plungę su vietos RK „Perkūno“ ekipa.
„VRA-Tauras“ – „Transact pro“
„VRA-Tauras“ – „Transact pro“ / Sauliaus Čirbos nuotr.
Temos: 1 Regbis

RK „Perkūnui“ buvo įskaityta pergalė techniniu rezultatu 30:0. Ši pergalė leido Plungės klubui pakilti į šeštą vietą. „Šiauliai-Baltrex“ už techninį pralaimėjimą negavo nei vieno taško ir atsidūrė turnyro lentelės dugne.

Svarbią pergalę iškovojo ir į pirmą vietą pakilo Vilniaus „Tauro-VRA“ klubas, kuris savo aikštelėje po atkaklios kovos 27:22 (13:11) nugalėjo pirmą nesėkmę patyrusią Rygos „Transact pro“ ekipą iš Latvijos.

Vilniaus klubo treneris Vidmantas Valys džiaugėsi, kad į komandą išsigydę traumas grįžo keletas pagrindinės sudėties žaidėjų ir tai leido ištaisyti spragas.

„Žinojome, kad varžovai yra stiprūs grumtynėse, gerai formuoja grupę, stumančią link įskaitinio ploto. Kaip ir tikėjomės, jie žaidė kontratakuodami. O mes galėjome sustiprinti reikalingas pozicijas, gynybą, todėl sėkmingai kovojome. Tačiau rungtynės buvo atkaklios, varžovas grėsmingas, antrajame kėlinyje mes atsilikome, bet nepalūžome, atsigavome is sugebėjome susigrąžinti pranašumą. Paskutines 10 minučių turėjome daugiausiai gintis, bet galiausiai pavyko atsilaikyti ir pasiekti svarbią pergalę“, – pasakojo V.Valys.

Ši pergalė Vilniaus „Tauro-VRA“ komandai beveik garantavo vietą pirmajame ketvertuke iki pirmo etapo pabaigos.

Antrą pergalę šiame čempionate iškovojo ir į trečią poziciją pakilo Kauno „Ąžuolas-Tauras“, savo aikštelėje 74:10 (31:0) sutriuškinęs Vilniaus „Geležinio vilko“ regbininkus.

Kitą savaitalį Lietuvos regbio-15 čempionato kovos nevyks, nes visų dėmesys bus nukreiptas į Kauną, kur vyks Europos regbio-7 čempionato A diviziono turnyras.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius