-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 25

Lietuvos regbio federacijos taurės turnyre – sunki „Transbuso“ pergalė

Savaitgalį sužaistose Lietuvos regbio federacijos (LRF) taurės turnyro rungtynėse Šiaulių „Transbuso“ klubas namuose po atkaklios kovos 15:13 (8:5) nugalėjo Kauno „Ąžuolo-FM Tauro“ ekipą.
Lietuvos regbis
Lietuvos regbis / LRF nuotr.
Temos: 1 Regbis

Kauniečiai sėkmingiau pradėjo rungtynes ir po sėkmingos atakos jau trečiąją minutę išsiveržė į priekį. Vis dėlto, didžiąją pirmojo kėlinio dalį aikštėje dominavo šiauliečiai, kurie ir išsiveržė į priekį 8:5, bet labiau nutolti nesugebėjo. Antrajame kėlinyje žaidimas išsilygino, bet patyrusių grumtynių žaidėjų vedami šiauliečiai surengė rezultatyvią ataką ir nutolo 15:5. „Ąžuolo-Tauro“ regbininkai pademonstravo kovingumą ir sušvelnino atsilikimą iki dviejų taškų, tačiau išplėšti pergalės jau nebespėjo.

Šiauliečiams po 5 taškus pelnė Modestas Bekeris, Ričardas Stankus, 3 – Rokas Lipnickas, 2 – Vytautas Šulskis.

Pralaimėjusių gretose 5 taškus pelnė Tomas Bieliauskas ir Mantas Andzelis, 3 – Eimantas Jatautas.

„Du skirtingi kėliniai. Pirmajame žaidėme gana gerai, o antrajame pritrūkome jėgų. Komandoje žaidė daug regbininkų, kurie paprastai nepatenka į pagrindinę sudėtį, todėl viskas gerai. Šiemet komandą labai praretino traumos. Lyginant su pirmosiomis rungtynėmis, startinėje sudėtyje liko tik trys žaidėjai, todėl net grumtynių žaidėjai turėjo žaisti kitose pozicijose“, – teigė „Transbuso“ treneris Sigitas Kukulskis.

S. Kukulskio komentaras: 

VIDEO: Regbio Klubas Vairas

„Žaidėme silpnokai, nes daug kas žaidė kitose pozicijose nei įprasta. Stengiamės daryti tai, ką galime geriausiai ir svarbiausia, kad nepasidavėme“, – teigė „Transbuso“ žaidėjas Justinas Urbonas.

Šis regbininkas buvo paskirtas „Transbuso“ kapitonu, tačiau prie šių pareigų priprasti dar nespėjo.

„Manau, kad kapitono pareigos yra ne man, bet jeigu treneris pasitiki ir suteikė tokią galimybę, vadinasi taip turėjo būti“, – pridūrė J. Urbonas.

J. Urbono komentaras: 

VIDEO: Regbio Klubas Vairas

Antrąją pergalę per trejas rungtynes iškovojęs „Transbusas“ (7 tšk.) turnyro lentelėje pakilo į antrąją vietą, o jau penkis susitikimus sužaidęs „Ąžuolas-FM Tauras“ (10 tšk.) su trimis pergalėmis išlieka lyderiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius