Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 30

Brisbene ištraukti ATP turnyro burtai: R.Nadalis žais vienetuose ir dvejetuose

Legendinis Ispanijos tenisininkas Rafaelis Nadalis (ATP-670) po beveik metų pertraukos grįžta į didįjį sportą – buvusi pirmoji planetos raketė dalyvaus ATP 250 serijos pirmenybėse „Brisbane International“.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį Brisbene (Australija) buvo ištraukti vienetų ir dvejetų pirmenybių burtai, o žaidybinės praktikos siekiančio Rafaelio Nadalio pavardė šmėžuoja abiejų turnyrų žaidėjų sąrašuose.

Vienetų varžybose 37-erių tenisininkui pirmojo savo varžovo dar reikės palaukti, kadangi pirmajame etape jo lauks vienas iš kvalifikaciją įveikusių varžovų.

Šiuo metu atrankoje varžosi tokie žaidėjai Tomašas Machacas (ATP-78), Dominicas Thiemas (ATP-98), Diego Schwartzmanas (ATP-114) ar Maxime'as Cressy (ATP-126).

Pergalės atveju antrajame etape Rafos lauktų Aslanas Karatsevas (ATP-35) arba Jasonas Kubleris (ATP-102), ketvirtfinalyje – potencialus mūšis su ketvirtą skirstymą turinčiu Ugo Humbertu (ATP-20).

Ispano lentelės dalyje yra ir antroji turnyro raketė Grigoras Dimitrovas (ATP-14), su kuriuo veteranas galėtų susigrumti tik pusfinalyje. Tiesa, bulgarui jau pirmajame etape teko Andy Murray (ATP-42).

R.Nadalio debiutas dvejetų varžybose įvyks jau sekmadienį, kuomet 22 „Didžiojo kirčio“ titulų savininkas poroje su Marcu Lopezu, kuris šiuo metu eina ispano trenerio pareigas, kausis prieš vietos tenisininkus Jordaną Thompsoną ir Maxą Purcellą.

Grunto karalius vienintelį sykį savo karjeroje Brisbene žaidė 2017 metais, kuomet krito ketvirtfinalio etape.

Ateinančią savaitę „Brisbane International“ turnyras pasiūlys ir WTA tenisininkių kovas bei dar vieną ilgai lauktą sugrįžimą – po motinystės atostogų karjerą pratęs Naomi Osaka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius