Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas smūgis: R.Nadalis dėl traumos praleis „Australian Open“

Brisbene vykusiame pasiruošimo turnyre prieš „Australian Open“ dar vieną traumą patyręs Rafaelis Nadalis (ATP-672) pranešė apie savo pasitraukimą iš pirmojo metų „Didžiojo kirčio“ turnyro.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Beveik po metų pertraukos į ATP turą po sunkios klubo traumos sugrįžęs Rafaelis Nadalis iš karto demonstravo aukščiausio lygio tenisą, tačiau ispanas ir vėl priverstas sustoti dėl sveikatos problemų.

„Brisbane International“ pirmenybių ketvirtfinalyje prieš Jordaną Thompsoną (ATP-55), kurį pralaimėjo 7:5, 6:7(6), 3:6, ispanas patyrė blauzdos traumą.

Su komanda į Melburną atvykusiam grunto karaliui iš karto buvo padaryti išsamesni tyrimai, po kurių tenisininku diagnozuotas nedidelis raumens įplyšimas.

„Geros naujienos, kad įplyšimas nėra toje pačioje kūno dalyje, kurią susitraumavau praėjusiais metais, tačiau šiuo metu nesu pasiruošęs žaisti maksimaliu lygiu 5 setų mačuose, dėl to grįžtu į Ispaniją, kur susitiksiu su savo gydytojais, pailsėsiu ir pradėsiu gydymą. Pastaruosius metus labai sunkiai dirbau siekdamas sugrįžti. Kaip ir anksčiau sakiau – mano pagrindinis tikslas yra pasiekti geriausią savo lygį po 3 mėnesių. Nors negalėjimas žaisti prieš nuostabią Melburno publiką yra liūdnos žinios, trauma nėra rimta ir mes išliekame pozityvūs dėl tolimesnės sezono eigos“, – naujienomis dalijosi Nadalis.

Paskutinį sykį „Australian Open“ turnyre Rafa nedalyvavo 2013 metais, kuomet žaisti taip pat negalėjo dėl traumos. Ispano vietą pirmenybėse užims prancūzas Quentinas Halys (ATP-100).

Beveik neabejojama, kad dabar 37-erių veterano sugrįžimas įvyks jau tik grunto sezono metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius