-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išgąstis Majamyje: susvirduliavusiam M.Berrettiniui prireikė medikų pagalbos

Trečiadienį Majamyje startavo antrosios šio sezono „Masters“ kategorijos pirmenybės „Miami Open“, kuriose jau pirmajame etape susikovė du ATP turo titanai – Matteo Berrettinis (ATP-142) ir Andy Murray (ATP-62).
Matteo Berrettinis
Matteo Berrettinis / „Scanpix“ nuotr.

Daug jėgų pareikalavusiame teniso spektaklyje pergalę po 2 valandas ir 48 minutes trukusios kovos iškovojo britas A.Murray – 4:6, 6:3, 6:4.

„Masters“ pirmenybės Majamyje kiekvienais metais tampa rimtu išbandymu tenisininkų kūnams – be aukštos temperatūros Floridoje vyrauja ir didelis drėgmės kiekis.

Su sunkiomis sąlygomis jau pačią pirmą turnyro dieną susidūrė ir po traumos grįžtantis Italijos tenisininkas M.Berrettinis, kuris kaip reikiant išgąsdino savo aistruolius antrajame sete.

Atsilikdamas 2:5 italas ruošėsi savo padavimams, tačiau tuomet netikėtai susvirduliavo ir vos nenukrito ant parketo.

Netrukus į kortą buvo iškviestas ir medicininis personalas, Italijos atstovui buvo pamatuotas spaudimas. Po keleto minučių atokvėpio 2021-ųjų Vimbldono vicečempionas galėjo tęsti susitikimą, tačiau rimčiau dėl pergalės pakovoti jam nepavyko – per savo karjerą Majamyje tenisininkas vis dar nėra iškovojęs nė vienos pergalės.

M.Berrettinis į ATP turą po pusės metų pertraukos sugrįžo praėjusią savaitę Fynikse, kur „Challenger“ kategorijos turnyre nužygiavo iki pat finalo.

Savo ruožtu A.Murray pirmenybėse Majamyje per savo karjerą iškovojo jau 30-tąją pergalę ir tapo tik trečiuoju aktyviu tenisininku po Novako Džokovičiaus (44 laimėjimai) ir Rafaelio Nadalio (40), pasiekusiu šią simbolinę ribą turnyre.

Kitu 36-erių veterano varžovu bus Argentinos teniso meistras Tomasas Martinas Etcheverry (ATP-30), kuris prieš keletą mėnesių atvirosiose Australijos pirmenybėse škotą sutriuškino rezultatu 3:0.

„Miami Open“ pirmenybes A.Murray per savo karjerą yra laimėjęs du kartus – 2009 ir 2013 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius