-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Majamio „Masters“ pirmenybėse – pralaimėjimu pažymėtas K.Nishikori sugrįžimas

Japonijos teniso megažvaigždė Kei Nishikori (ATP-351) po beveik aštuonių mėnesių pertraukos sugrįžo į ATP turą, tačiau pergalės pirmajame sugrįžimo turnyre tenisininkui iškovoti nepavyko.
Kei Nishikori
Kei Nishikori / „Scanpix“ nuotr.

Majamyje startavusių „Masters“ teniso pirmenybių „Miami Open“ pirmajame etape 34-erių tenisininkas rezultatu 3:6, 4:6 turėjo pripažinti austro Sebastiano Ofnerio (ATP-40) pranašumą.

Pastaraisiais sezonais nuolatinių traumų kamuojamas K.Nishikori šį sykį ilgą laiką negalėjo rungtyniauti dėl kelio traumos, tačiau po pralaimėjimo teigė, kad motyvacijos tęsti profesionalaus tenisininko karjerą dar tikrai neprarado.

„Niekados neprarandu motyvacijos, ji vis dar su manimi. Labai nekantrauju susigrąžinti savąjį žaidimą ir vėl demonstruoti aukščiausio lygio tenisą. Galbūt tai ir neįvyks greitai, tačiau aš sunkiai dirbsiu“, – pasakojo jis.

Buvusi ketvirtoji pasaulio raketė nuo 2022-ųjų metų starto dėl traumų sužaidė tik du „Challenger“ ir vieną ATP turnyrą.

„Dabar tiesiog noriu sužaisti kuo daugiau mačų. Šiandien mėgavausi susitikimu, tačiau to neužtenka norint įveikti oponentus iš pirmojo 50-tuko. Džiaugiuosi savo pasirodymu, nors jis tikrai nebuvo geriausias iš mano pusės“, – dėstė japonas.

K.Nishikoris atskleidė, kad jau artimiausiu metu turėtų pilnu pajėgumu pasirodyti grunto sezone – jo laukia turnyrai Hiustone, Barselonoje bei Madride.

Majamyje pergalingai startuoti pavyko 2019 metais būtent šiame turnyre savo pirmąjį „Masters“ pusfinalį pasiekusiam Felixui Auger-Aliassime'ui (ATP-36). Kanadietis 7:5, 6:4 susitvarkė su Adamu Waltonu (ATP-150) iš Australijos.

Antrąjį varžybų ratą sėkmingai pasiekė ir Prancūzijos teniso meistras Gaelis Monfilsas (ATP-47), rezultatu 7:6(5), 6:4 palaužęs Dušaną Lajovičių (ATP-52).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius