Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maratonininku tapusio A.Zverevo ketvirtfinalyje laukia C.Alcarazo iššūkis

Dar vieną teniso maratoną atvirosiose Australijos teniso pirmenybėse išgyvenęs Alexanderis Zverevas (ATP-6) dramatiškai žengė į turnyro ketvirtfinalį.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Amerikietiškus kalnelius priminusioje aštuntfinalio dvikovoje 26-erių tenisininkas iš Vokietijos po penkių setų trilerio 7:5, 3:6, 6:3, 4:6, 7:6(3) palaužė britą Cameroną Norrie (ATP-22) ir trečią kartą karjeroje pateko į „Australian Open“ ketvirtfinalį.

Per pastarąją savaitę A.Zverevui tai buvo jau antrasis susitikimas, kurio nugalėtojas sprendėsi lemiamo penktojo seto pratęsime iki 10 laimėtų taškų. Antrajame etape jis netikėtai vargo su kur kas žemiau reitinguotu slovaku Lukasu Kleinu (ATP-163).

Saschai sunkiai klostėsi ir pirmojo rato dvikova prieš tautietį Dominiką Koepferį (ATP-62), kuriai prireikė 4 setų, o lengviau atsikvėpti jis galėjo tik trečiajame etape prieš Alexą Michelseną (ATP-91).

Buvusi antroji planetos raketė oponentą iš Didžiosios Britanijos įveikė šeštą kartą iš tiek pat galimų bei toliau demonstruoja labai solidžius rezultatus susitikimuose, kuriems prireikia penktojo seto – 31 pergalė ir 20 pralaimėjimų.

Vokietijos teniso žvaigždės ketvirtfinalyje trečiadienį lauks vienas turnyro favoritų ir dabartinė antroji pasaulio raketė Carlosas Alcarazas (ATP-2).

Ispanijos teniso vunderkindas be didesnių problemų 6:4, 6:4, 6:0 sudorojo serbą Miomirą Kečmanovičių (ATP-60) ir pirmą kartą karjeroje pateko į pirmenybių Melburne ketvirtfinalį.

Tarpusavio akistatose tarp ispano ir vokiečio 4:3 pirmauja A.Zverevas. Šie tenisininkai jau du sykius vienas prieš kitą stojo „Didžiojo kirčio“ turnyrų ketvirtfinaliuose – 2022 metais Paryžiuje triumfavo Sascha, bet praėjusiame sezone Niujorke laimėjo „Carlitos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius