-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 11 06

Meksikoje – I.Swiatek pergalė prieš baltarusę ir šansas susigrąžinti pirmą poziciją

Dviejų geriausių pasaulio tenisininkių akistatoje Meksikoje vykstančiose baigiamosiose sezono pirmenybėse „GNP Seguro WTA Finals“ užtikrintai triumfavo Iga Swiatek (WTA-2) iš Lenkijos.
Aryna Sabalenka ir Iga Swiatek
Aryna Sabalenka ir Iga Swiatek / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Iš šeštadienio į sekmadienį dėl prastų oro sąlygų nukeltame moterų vienetų varžybų pusfinalyje Lenkijos teniso žvaigždė be didesnio vargo 6:3, 6:2 sudorojo pirmąją pasaulio raketę iš Baltarusijos.

I.Swiatek varžove didžiajame finale bus taip pat be pralaimėjimų pirmenybėse žengianti Jessica Pegula (WTA-5). Jei titulą visgi pavyks iškovoti lenkei, ji sugrįš į pirmą WTA reitingo poziciją ir antrą sezoną iš eilės metus baigs būdama pirma. Pralaimėjimo atveju reitingo sostas ir toliau priklausytų A.Sabalenkai.

22-ejų tenisininkei apskritai tai buvo jau 10-toji pergalė iš eilės. Į finalą ji žengs kaip aiški favoritė ir nors tarpusavio akistatose prieš J.Pegulą pranašumas lenkės pusėje (5:3), šiame sezone 2 kartus iš 3 triumfavo būtent žemiau reitinguota tenisininkė.

Meksikos kurorte Kankune vykstančiose finalinėse sezono pirmenybėse I.Swiatek kol kas pralaimėjo tik 19 geimų – vidutiniškai po 4,75 geimo per mačą. Tenisininkei tai bus pirmasis titulinis mūšis „WTA Finals“ turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius