Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monte Karle – 3,5 valandos teniso spektaklis tarp H.Rune ir G.Dimitrovo

Aštuntfinalių dieną „Rolex Monte-Carlo Masters“ teniso pirmenybėse vainikavo neabejotinai atkakliausias turnyro mūšis, kurio trukmė siekė net 3,5 valandos.
Holgeris Rune
Holgeris Rune / „Scanpix“ nuotr.

Tikra turnyro puošmena tapusioje akistatose tarp Holgerio Rune (ATP-7) ir Grigoro Dimitrovo (ATP-9) triumfavo aukščiau reitinguotas danas – 7:6(9), 3:6, 7:6(2).

Antrajame sete su fizinėmis problemomis susidūręs H.Rune lemiamos partijos metu nuolatos buvo besivejančio vaidmenyje, o atsilikdamas 5:6 ir paduodamas 20-metis turėjo išsaugoti du match point'us.

Išplėšęs tiebreak'ą Danijos teniso vunderkindas žaidė šaltakraujiškai ir dramatišku būdu iškovojo bilietą į pirmenybių ketvirtfinalį.

„Mačas buvo puikus. Sužaidžiau puikų pirmąjį setą, kuris truko pusantros valandos. Fiziškai atsilaikyti buvo nelengva. Įveikti Grigorą, kuris pastaruoju metu žaidžia tiesiog fantastiškai, yra tikrai geras jausmas“, – po pergalės kalbėjo H.Rune, kuris savo varžovui šiemet nusileido ATP 250 turnyro Brisbene finale.

Abiem tenisininkams ketvirtadienį Monte Karle teko dvigubas iššūkis – kadangi vakar Monako kunigaikštystę skalavo stiprus lietus, šiandien pirmoje dienos pusėje bulgarui ir danui teko pabaigti ir savo antrojo rato susitikimus.

Praėjusiais metais „Rolex Monte-Carlo Masters“ finalą pasiekusiam H.Rune reikia įveikti dar bent vieną etapą norint išsaugoti vietą tarp 10 geriausių planetos tenisininkų, tačiau tai padaryti bus labai nelengva – ketvirtfinalyje jo lauks sunkiai sustabdomas Jannikas Sinneris (ATP-2).

Italijos tenisininkas 6:4, 6:2 susitvarkė su vokiečiu Janu-Lennardu Struffu (ATP-25).

Ketvirtfinalyje išvysime ir norvegą Casperą Ruudą (ATP-10) – jis 6:4, 6:2 nugalėjo Hubertą Hurkačą (ATP-8).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius