Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monte Karle – sensacingi N.Džokovičiaus ir J.Sinnerio pralaimėjimai

Monako kunigaikštystėje vykstančiose „Rolex Monte-Carlo Masters“ pirmenybėse pusfinalio dieną netikėtai suklupo du geriausi planetos tenisininkai.
Novakas Džokovičius ir Casperas Ruudas
Novakas Džokovičius ir Casperas Ruudas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmoji pasaulio raketė Novakas Džokovičius (ATP-1) rezultatu 4:6, 6:1, 4:6 turėjo pripažinti Norvegijos tenisininko Caspero Ruudo (ATP-10) pranašumą.

Pastarasis pirmą sykį karjeroje nukovė ATP reitingo lyderį bei iškovojo pirmą pergalę prieš Serbijos teniso titaną, kuriam iki šio susitikimo buvo pralaimėjęs visus 5 mačus ir visus 11 žaistų setų.

25-erių tenisininkui tai bus tik antrasis „Masters“ finalas. Kol kas vienintelį sykį norvegas šios kategorijos finalą buvo pasiekęs tik 2022 metais Majamyje, kai nusileido Carlosui Alcarazui.

C.Ruudas ant grunto pastaraisiais sezonais demonstruoja puikius rezultatus – du metus paeiliui pasiekė „Roland Garros“ finalą, tačiau įdomu tai, jog buvusi antroji pasaulio raketė per savo karjerą vis dar nėra laimėjęs turnyro, kurio kategorija siekia aukščiau nei ATP 250.

Norvegijos teniso žvaigždės oponentu finale bus kitas šios dangos specialistas, taip pat netikėtumą pateikęs Stefanos Tsitsipas (ATP-12).

Graikas kitame pusfinalyje 6:4, 3:6, 6:4 palaužė antrąją pasaulio raketę Janniką Sinnerį (ATP-2), kuriam tai buvo tik antrasis sezono pralaimėjimas per 27 susitikimus.

Italijos teniso vunderkindas trečiajame sete dar pirmavo rezultatu 4:2, tačiau tuomet susidūrė su fizinėmis problemomis ir galiausiai buvo eliminuotas iš kovos dėl titulo.

S.Tsitsipas į Monte Karlo „Masters“ finalą pateko trečią kartą – Monako kunigaikštystėje jis yra iškovojęs kol kas vienintelius karjeros „Masters“ trofėjus 2021 ir 2022 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius