Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 31

Naujieji metai teniso korte: N.Džokovičiaus vedama Serbija laimėjo dramą „United Cup“ turnyre

Geriausias planetos tenisininkas Novakas Džokovičius (ATP-1) ir kompanija Naujuosius metus Perto (Australija) mieste pasitiko atsidarydami pergalių sąskaitą „United Cup“ pirmenybėse.
Olga Danilovič ir Novakas Džokovičius
Olga Danilovič ir Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

E grupės susitikime Serbijos rinktinė dramatiškoje kovoje 2:1 palaužė Kiniją ir atsidūrė puikioje pozicijoje savo pogrupyje užimti pirmą vietą.

Serija prasidėjo abejonių nepalikusiu Novako Džokovičiaus pasirodymu vienetuose. Pirmoji planetos raketė per 1 valandą ir 14 minučių rezultatu 6:3, 6:2 nepasigailėjo Zhizheno Zhango (WTA-58) ir išvedė savo šalį į priekį.

Netrukus pusiausvyra tarp abiejų komandų buvo atstatyta moterų vienetų susitikime, kuriame ryškiausia Kinijos teniso žvaigždė Qinwen Zheng (WTA-15) taip pat užtikrintai 6:4, 6:2 pranoko Olgą Danilovič (WTA-119).

Po trumpo poilsio visi keturi minėtieji tenisininkai sugrįžo į kortą žaisti lemiamo mišriųjų dvejetų susitikimo. Permainingame mače stipresni pasirodė serbai – N.Džokovičius ir O.Danilovič rezultatu 6:4, 1:6, 10:6 nugalėjo Z.Zhangą ir Q.Zheng.

Dvikova Perto mieste baigėsi likus septynioms minutėms iki vidurnakčio, o interviu metu Nolė gausiai susirinkusiems žiūrovams pasiūlė pasitikti Naujuosius metus visiems kartu.

Tikrą vakarėlį aikštelėje užkūrę serbai ir jų palaikymo komanda su dainomis skambiai paminėjo 2024-ųjų startą.

Pergalė prieš Čekiją kitoje dvikovoje serbams garantuotų pirmą vietą ir tiesioginį kelialapį į „United Cup“ ketvirtfinalį. Nepaisant pralaimėjimo kinai taip pat turi neblogus šansus patekti į kitą etapą kaip viena iš geriausių antrųjų pogrupio komandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius