Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 29

Netikėtumus vienetuose pateikę britai įveikė „United Cup“ turnyro šeimininkus

Pirmąją „United Cup“ teniso pirmenybių, kurios pažymėjo ir naujojo sezono startą, dieną pergalę įsirašė Didžiosios Britanijos teniso meistrai, sukomplikavę turnyro šeimininkų australų padėtį.
Alexas De Minauras ir Cameronas Norrie
Alexas De Minauras ir Cameronas Norrie / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Britų tenisininkų galimybės abiejuose vienetų susitikimuose buvo vertinamos prasčiau nei šeimininkų australų, tačiau jau po pirmųjų dviejų mačų Senojo žemyno atstovai užsitikrino pergalę šioje serijoje, pirmaudami 2:0.

Svečius į priekį išvedė solidų pirmą sezono pasirodymą surengęs Cameronas Norrie (ATP-18), kuris rezultatu 6:4, 2:6, 7:6(2) palaužė Alexą De Minaurą (ATP-12).

Praėjusį sezoną vos 2 pergalėmis per 11 susitikimų užbaigęs 28-erių tenisininkas „United Cup“ turnyre iškovojo jau ketvirtą laimėjimą paeiliui – prieš metus vienetuose jis įveikė ne tik tą patį A.De Minaurą, bet ir Taylorą Fritzą bei Rafaelį Nadalį.

Britų pergalę moterų vienetuose įtvirtino Katie Boulter (WTA-56), kuri 6:2, 6:4 nepaliko vilčių Ajlai Tomljanovič (WTA-290).

Žiūrovai mišriuose dvejetuose tikėjosi išvysti ir pikantišką dvikovą, kuomet vienoje barikadų pusėje būtų žaidusi K.Boulter, o kitoje – A.De Minauras. Abu tenisininkai vienas kitam jau nebe pirmus metus puoselėja šiltus jausmus.

Visgi į dvejetų susitikimą A.De Minauras nežengė – jo tautiečiai Matthew Ebdenas ir Storm Hunter žais prieš K.Boulter ir Nealą Skupskį.

C grupėje taip pat varžosi ir JAV atstovai, kurie praėjusiame sezone tapo „United Cup“ čempionais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius