Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 01

Oficialu: Australijoje – Rafaelio Nadalio sugrįžimas į tenisą

Vienas geriausių visų laikų teniso meistrų Rafaelis Nadalis (ATP-662) patvirtino džiugias naujienas – ispanas į ATP turą sugrįš jau kitų metų pradžioje.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

37-erių tenisininkas iš Maljorkos penktadienį su savo gerbėjais pasidalijo specialiu vaizdo įrašu, kuriame atskleidė tikslią savo sugrįžimo datą.

„Po vienerių metų už ATP turo ribų, manau, kad dabar yra tinkamas metas sugrįžti. Esu pasiruošęs pranešti, kad į tenisą sugrįšiu pirmą kitų metų savaitę turnyre Brisbene“, – kalbėjo Rafa.

Australijoje įsikūrusiame Brisbeno mieste gruodžio 31-ąją startuos 2024-ųjų ATP sezonas – įvyks 250 reitingo taškų vertės pirmenybės „Brisbane International“.

Kartu su R.Nadaliu metus šiame turnyre metus pradės ir tokios teniso žvaigždės kaip Holgeris Rune (ATP-8), Grigoras Dimitrovas (ATP-14), Benas Sheltonas (ATP-17) ar Andy Murray (ATP-42). Moterų pirmenybėse dalyvaus Aryna Sabalenka (WTA-2), Jelena Rybakina (WTA-4), Viktorija Azarenka (WTA-22), po motinystės atostogų sugrįš ir Naomi Osaka.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis

Priminsime, kad metų pradžioje „Australian Open“ turnyre grunto karalius patyrė sunkią klubo traumą, o birželio mėnesį galiausiai nusprendė ant operacinės stalo. Tuomet tenisininkas atviravo, kad 2024-ieji gali būti paskutiniai metai jo karjeroje.

Po pirmenybių Brisbene ispano turėtų laukti ir atvirosios Australijos teniso pirmenybės Melburne, kurias jis yra laimėjęs du kartus.

R.Nadalis su 22 „Didžiojo kirčio“ titulais, iš kurių net 14 buvo iškovota „Roland Garros“ turnyre, rekordininkų sąraše yra antras ir nusileidžia tik savo amžinam varžovui Novakui Džokovičiui (ATP-1).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius