Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasinaudojo naujuoju reglamentu: V.Gaubas žais „Challenger“ turnyre Madride

Prieš sezoną atnaujintomis „Challenger“ turnyrų taisyklėmis pasinaudojęs geriausias šalies tenisininkas Vilius Gaubas (ATP-309) iš karto pateko į pagrindines varžybas Madride.
Vilius Gaubas
Vilius Gaubas / Sauliaus Čirbos nuotr.

Naujasis „Challenger“ kategorijos turnyrų reglamentas skelbia, kad 20 metų amžiaus ir jaunesni tenisininkai, esantys tarp 350 pajėgiausių planetos žaidėjų, šiame sezone gali net iki aštuonių kartų pasinaudoti galimybėmis su specialiu „NextGen“ statusu iš karto prasibrauti į 100 ir 125 taškų „Challenger“ pirmenybes.

Kitą savaitę Ispanijos sostinėje Madride startuos būtent „Challenger 100“ kategorijos turnyras, kuriame išvysime ir pirmąją šalies raketę Vilių Gaubą.

Jis kartu su Brazilijos teniso talentu Joao Fonseca (ATP-288) pasinaudojo atnaujintomis taisyklėmis ir į pagrindinį turnyrą pateko be atrankos.

Ištraukus vyrų vienetų varžybų burtus paaiškėjo, kad 19-metis lietuvis pirmajame etape žais su italu Stefano Napolitano (ATP-164).

Turnyro Madride prizinį fondą sudaro beveik 121 tūkst. eurų, o pirmenybėse dalyvaus ir tokie gerai žinomi tenisininkai kaip Taro Danielis (ATP-84), Albertas Ramosas-Vinolas (ATP-103), Benoit Paire (ATP-142) ar Bernabe Zapata Mirallesas (ATP-143).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius