Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Portugalijoje – pirmasis H.Hurkačo karjeros titulas ant grunto dangos

Lenkijos teniso žvaigždė Hubertas Hurkačas (ATP-10) pademonstravo, kad gali būti sunkiai sustabdomas ir ant lėtesnių dangų – tenisininkas iškovojo pirmą karjeros titulą ant grunto.
Hubertas Hurkačas
Hubertas Hurkačas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Estorilyje (Portugalija) vykusių ATP 250 kategorijos pirmenybių „Millennium Estoril Open“ finale lenkas užtikrintai 6:3, 6:4 susitvarkė su puikų turnyrą žaidusiu Pedro Martinezu (ATP-77) iš Ispanijos.

Iki turnyro Portugalijoje „Hubi“ ant grunto nebuvo pasiekęs nė vieno pusfinalio, tačiau vos vieną setą savo varžovams visos savaitės metu atidavęs 27-erių tenisininkas galiausiai ant šios dangos iškovojo ir pirmąjį karjeros trofėjų.

Lenkijos teniso meistrui tai aštuntasis laimėtas ATP turnyras, o finaluose jis tiesiog puikus – 8 laimėti tituliniai mūšiai iš 10.

H.Hurkačui atiteks daugiau nei 88 tūkstančių eurų premija ir 250 ATP reitingo taškų, kurie ATP reitinge leis aplenkti du varžovus ir pakilti į aštuntą poziciją. Tai lenkui bus geriausio asmeninio rezultato pakartojimas.

Savo ruožtu P.Martinezo pasirodymas Estorilyje bus įvertintas kiek daugiau nei 51 tūkst. eurų ir 165 ATP reitingo taškais. Ispanas reitinge atliks didelį šuolį ir pakils į 60-tą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius