Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užtikrintai aštuntfinalį Melburne pasiekęs N.Džokovičius įstojo į elitinį 100-tuko klubą

Neabejotinai geriausią asmeninį pasirodymą šią savaitę „Australian Open“ pirmenybėse surengęs Novakas Džokovičius (ATP-1) užtikrintai žengė į vyrų vienetų varžybų aštuntfinalį.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Trečiajame etape 36-erių Serbijos tenisininkas rezultatu 6:3, 6:3, 7:6(2) užtikrintai pranoko Tomasą Martiną Etcheverry (ATP-30) iš Argentinos.

Pirmajame ir antrajame susitikimuose po setą varžovams atidavęs Nolė šį sykį savo žaidimo lygį pakėlė į aukštesnį lygį ir oponentui nesuteikė nė vienos break point'o galimybės.

„Tai buvo geras mačas. Geriausias mano pasirodymas šio turnyro metu. Esu labai patenkintas savo žaidimu, ypatingai per pirmuosius du setus. Trečiajame sete žaidėme apylygiai, tiebreak'e tiesiog pavyko surasti savo smūgius ir geresnius padavimus.

31-ą pergalę iš eilės Melburno teniso aikštyne iškovojusiam N.Džokovičiui tai buvo jubiliejinis 100-tasis karjeros susitikimas „Australian Open“ pirmenybėse.

Į elitinį 100-tuko klubą įstojęs serbas prisijungė prie dviejų žaidimo legendų Rogerio Federerio (117 mačų) ir Serenos Williams (105).

Teniso gurmanai ketvirtajame atvirųjų Australijos teniso pirmenybių etape tikėjosi išvysti intriguojančią akistatą tarp N.Džokovičiaus ir kylančios JAV teniso žvaigždės Beno Sheltono (ATP-16), tačiau pastarasis netikėtai suklupo trečiajame etape.

Penkių setų trileryje amerikietį 7:6(4), 1:6, 6:7(2), 6:3, 6:4 nugalėjo Prancūzijos teniso veteranas Adrianas Mannarino (ATP-19).

35-erių tenisininkas visus tris mačus šią savaitę Melburne laimėjo po 5 setų kovos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius