-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė pateko į pasaulio čempionato pusfinalį

Pirmadienį Amsterdame tęsėsi pasaulio irklavimo čempionatas, kuriame varžosi ir Lietuvos atstovai. Į pusfinalį pateko dviviečių valčių klasėje besivaržanti Donatos Vištartaitės ir Mildos Valčiukaitės pora. Lietuvos vyrų įgulai dėl kelialapio į pusfinalį dar reikės pakovoti.
Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė
Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė / Augusto Didžgalvio nuotr.

Saulius Ritteris ir Rolandas Maščinskas ketvirtajame atrankos plaukime 2000 m distanciją įveikė per 6 min 23,960 sek. ir nusileido tik Naujosios Zelandijos įgulai, kuri iškart užsitikrino vietą pusfinalyje. Lietuviams dėl vietos dar teks pakovoti paguodos plaukimuose.Tarp visų atrankos dalyvių lietuvių laikas buvo šeštas.

Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė pirmajame atrankos plaukime finišavo per 7 min. 05,280 sek. ir užtikrintai pateko į pusfinalį. Antroje vietoje likusi Ukrainos įgula atsiliko net keturiomis sekundėmis.

Pirmadienį čempionatą pradėjo ir vienvietės Lietuvos įgulos. Į ketvirtfinalius pateko Mindaugas Griškonis ir Lina Šaltytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius