-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos irklavimo federacijai dar ketverius metus vadovaus Dainius Pavilionis

Penktadienį Vilniuje įvyko Lietuvos irklavimo federacijos (LIF) 2016 metų ataskaitos-rinkimų konferencija, kurioje organizacijos prezidentu dar vienai 4 metų kadencijai išrinktas ligšiolinis vadovas Dainius Pavilionis.
Dainius Pavilionis
Dainius Pavilionis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Irklavimas

LIF narių slapto balsavimo metu D.Pavilionis surinko 15 balsų, o jo oponentas Artūras Jukna – 4.

„Dėkoju LIF nariams už pasitikėjimą, visi kartu ir toliau sieksime kelti Lietuvos irklavimą į aukštesnį lygį, – po balsavimo kalbėjo D.Pavilionis. – Praeitoje kadencijoje teko priimti sudėtingų sprendimų, ne visi jie lengvai ateina, ne visi lengvai įgyvendinami, kartais kuriam nors žmogui pasakęs ką nors neigiamo ir naktį nemiegi, jauti didelę atsakomybę už žodžius ir veiksmus. Buvo ne itin populiarių sprendimų, bet jie buvo priimami ne tam, kad kažkam asmeniškai padėtum, o tam, kad mūsų sportininkai ir treneriai turėtų kuo geresnes sąlygas. Federacija yra atvira, ir toliau esame pasirengę su visais bendrauti, visus išklausyti ir ieškoti visiems geriausių sprendimų.“

Federacijos viceprezidentu dar vienai kadencijai išrinktas Edmundas Daukantas, prie jo prisijungė klaipėdietis Liudvikas-Albertas Mileška, o trečiuoju viceprezidentu lieka prieš dvejus metus 4 metų kadencijai išrinktas Antanas Guoga.

Iki 2020-ųjų LIF vykdomajame komitete kartu su visais jau išvardintais asmenimis darbuosis Sidnėjaus olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtoja Birutė Šakickienė (Kauno miesto atstovė), Kęstutis Butkus (Šiaulių miesto atstovas), Aušra Lingienė (Vilniaus miesto atstovė), Saulius Smailys (Birštono ir Prienų raj. atstovas) ir Mykolas Masilionis (trenerių atstovas). Dar vienas vykdomojo komiteto narys – Regatų komisijos atstovas – bus išrinktas vasario mėnesį.

LIF generalinės sekretorės pareigas toliau eis Inga Daukantienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius