-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugas Griškonis ir Lina Šaltytė pateko į pasaulio čempionato ketvirtfinalius

Sekmadienį Amsterdame startavo Pasaulio irklavimo čempionatas, kuriame varžosi ir Lietuvos irkluotojai. Pirmasis atrankoje pasirodė vienvietę valtį irkluojantis Mindaugas Griškonis. Lietuvis su geriausiu rezultatu pateko į varžybų ketvirtfinalį. Į kitą varžybų etapą pateko ir Lina Šaltytė.
Mindaugas Griškonis
Mindaugas Griškonis / Augusto Didžgalvio nuotr.

M.Griškonis pasirodė antrajame atrankos plaukime. 2000 m distanciją lietuvis įveikė greičiausiai tarp visų atrankos dalyvių – per 6 min. 43,720 sek. ir užsitikrino vietą ketvirtfinalyje. Artimiausias lietuvio varžovas – Ondrejus Synekas iš Čekijos (06:50.930).

Moterų vienviečių valčių klasėje pasirodė Lina Šaltytė. Lietuvė antrajame atrankos plaukime finišavo trečia ir taip pat pateko į ketvirtfinalį. L.Šaltytė distanciją įveikė per 7 min. 2,560 sek.

Pasaulio čempionate Lietuvai atstovaus dar dvi įgulos. Vyrų dviviečių valčių klasėje pasirodys Rolandas Maščinskas ir Saulius Ritteris, o moterų kategorijoje irkluos Donata Vištartaitė ir Milda Valčiukaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius