-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugas Špokas palieka Plaukimo federaciją, kad taptų Krepšinio federacijos generaliniu sekretoriumi?

Tik pirmadienį Lietuvos plaukimo federacijos (LPF) svetainėje internete oficialiai paskelbta, jog dar spalio 15 dieną Lietuvos plaukimo federacija gavo generalinio sekretoriaus Mindaugo Špoko prašymą nuo 2013 metų spalio 31 dienos atleisti jį iš einamų pareigų.
Mindaugas Špokas
Mindaugas Špokas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

M.Špokas yra laikomas pagrindiniu pretendentu tapti naujuoju Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generaliniu sekretoriumi vietoj po 7 metų darbo iš šių pareigų atsistatydinusio Mindaugo Balčiūno.

Atsistatydinusio LKF generalinio sekretoriaus M.Balčiūno įpėdinio kandidatūrą vykdomajam komitetui turi pateikti šios organizacijos prezidentas Arvydas Sabonis.

„Komentuoti sprendimo ir sklandančių kalbų nenorėčiau. Juolab kad ne viskas nuo manęs priklauso – juk kandidatūrą teikia LKF prezidentas. Aš turiu savo nuostatas ir savo požiūrį į darbą Krepšinio federacijoje“, – aiškaus atsakymo, ar sutiko dirbti LKF, 15min.lt nepateikė M.Špokas. 

Ar M.Špokas taps Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generaliniu sekretoriumi vietoj atsistatydinusio M.Balčiūno, paaiškės trečiadienį po LKF vykdomojo komiteto posėdžio.

M.Špokas vadovavo 2011 metais Lietuvoje vykusio Europos vyrų krepšinio čempionato organizaciniam komitetui. Sporto vadybos išsilavinimą Prancūzijoje įgijęs buvęs plaukikas praėjusiais metais išrinktas Lietuvos plaukimo federacijos (LPF) viceprezidentu, o jau šių metų pradžioje perėmė LPF generalinio sekretoriaus pareigas. 

M.Špokas taip pat yra Kauno plaukimo centro, valdančio „Girstučio“ baseiną, direktorius.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius