Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pasaulio rekordą pagerinusi Rūta Meilutytė: „Savo didžiausią tikslą jau pasiekiau“

Pirmadienio vakarą Rūta Meilutytė dar kartą suvirpino lietuvių širdis, pagerinusi pasaulio 100 metrų krūtine rekordą. Ir tai tik varžybų pusfinalyje. Lietuvė toliau įrodinėja, kad lygių jai nėra. Iškart po istorinio finišo Rūta Meilutytė teigė, kad savo didžiausią tikslą jau pasiekė.
Rūta Meilutytė pagerino pasaulio rekordą
Rūta Meilutytė pagerino pasaulio rekordą / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasaulio žiniasklaidos pirmuose puslapiuose akimirksniu atsidūrusi Rūta Meilutytė BBC sakė, kad dar pabandys iššauti finale: „Dabar tik noriu pailsėti ir sukaupti visą energiją rytoj vyksiančiam finalui. Dabar jau esu pasiekusi savo didžiausią tikslą ir rytoj pabandysiu dar labiau pasistengti. Aukso medalis būtų kaip vyšnia ant ledų porcijos.“

BBC spėja, kad Rūta Meilutytė gali tapti geriausia visų laikų plaukike. 16-metė olimpinė čempionė ir toliau stebina plaukimo ekspertus.

Rūta Meilutytė 100 metrų krūtine antrajame pusfinalyje distanciją įveikė per 1 min. ir 04, 35 sek. ir pagerino pasaulio rekordą bei laimėjusi savo plaukimą pateko į varžybų finalą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius