-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Baltica“ ledo ritulininkai nepasigailėjo „Klin“ ekipos

Vilniaus „Baltica“ ledo ritulininkai įtvirtino savo pranašumą prieš „Klin“ (Rusija), sekmadienį triuškinamu rezultatu 8:2 (3:0, 3:2, 2:0) laimėjusi Jaunimo (iki 21 metų) ledo ritulio lygos (MHL) rungtynes.
„Baltica“ ledo ritulininkų džiaugsmas.
„Baltica“ ledo ritulininkų džiaugsmas. / hcbaltica.lt nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Tai buvo jau antras komandų susitikimas iš eilės. Šeštadienį rezultatu 5:4 jis taip pat baigėsi „Baltica“ pergale.

Įvarčius Vilniaus klubui sekmadienį pelnė Aleksandras Lačichinas (7 min.), Leonidas Kozlovas (8 min., 20 min., 30 min. ir 45 min), Ilja Afanasijevas (8 min.), Robertas Mikesas (38 min.) ir Vadimas Chvolesas (47 min.).

Pasak Lietuvos klubo vyr. trenerio Dmitrijaus Medvedevo, sekmadienio rungtynėse „Baltica“ buvo ženkliai stipresnė, nei priešininkų komanda.

„Mūsų žaidimą šeštadienį smarkiai įtakojo varginanti kelionė, o sekmadienį į areną žengėme atgavę jėgas, tad ir rezultatas visai kitas. Buvome pranašesni – greitesni, labiau techniški. Be to, esu patenkintas komandos nusiteikimu, kova vyko tiesiog be priekaištų, neatsipalaidavome iki pat rungtynių pabaigos“, – sakė D.Medvedevas. 

Trenerio teigimu, šiuo metu komandos sportinė forma yra pačiame aukščiausiame taške ir pradedami matyti iki šiol vykusio labai stipraus fizinio pasirengimo rezultatai.

„Vaikinai pasirodė labai gerai, ypač pirmasis penketukas. Tai, kad L.Kozlovas pasižymėjo net keturiais įvarčiais šiose rungtynėse, yra būtent bendro jo darbo rezultatas. Vienintelis dalykas, kuris apkartino šį susitikimą – Romano Pantiuchovo pašalinimas iš aikštelės antrajame kėlinyje. Nesutikęs su teisėjo skirta bauda, jis bandė perkalbėti teisėją, tačiau jis nenorėjo nieko girdėti – iškart pridėjo dar daugiau baudos minučių. Žinau, kad R.Pantiuchovas kalbėjo pagarbiai, tad mums beliko tik gūžčioti pečiais“, – komentavo vyr. treneris.

Sužaidusi 23 rungtynes, Vilniaus „Baltica“ savo Vakarų divizione vis dar žengia antra – turėdama 48 taškus ji nusileidžia tik Maskvos „Zelenograd“ komandai, su 52 taškais. Tiesa, „Zelenograd“ yra sužaidusi trejomis rungtynėmis daugiau, nei vilniečiai.

Trečiąją Vakarų diviziono poziciją užima komanda OGI, kuri, kaip ir „Zlenograd“, yra jau sužaidusi 26 rungtynes. OGI savo sąskaitoje turi 39 taškus. Su šia komanda „Baltica“ susitiks jau netrukus, sausio 11, 13 ir 14 dienomis, žaisdama namuose – Vilniaus Pramogų arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius