-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrėnų „Energijos-Orakulo“ ledo ritulio klube – ir džiugios, ir liūdnos naujienos

Prieš artėjančias trečiadienio atvirojo Latvijos ledo ritulio čempionato rungtynes su Daugpilio DHK „Latgale“ Elektrėnų „Energijos-Orakulo“ komandoje – ir džiugios, ir liūdnos naujienos.
Povilas Verenis neįsitvirtino Rusijoje
Povilas Verenis išvyko į Baltarusijos ledo ritulio klubo „Brest“ peržiūrą. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Po vasaros pabaigoje atliktos sudėtingos riešo sąnario operacijos pirmą kartą šį sezoną varžybose debiutuos dvidešimt devynerių metų centro puolėjas Dalius Vaiciukevičius. 2009–2010 m. sezone Latvijos lygoje elektrėniškis per 29 rungtynes surinko 45 taškus (25 įvarčiai ir 20 perdavimų).

Kitas Lietuvos nacionalinės rinktinės puolėjas Povilas Verenis, sezono pradžioje neįsitvirtinęs Sankt Peterburgo antrinėje komandoje, sužaidęs Elektrėnų „Energijos-Orakulo“ ekipoje 5 rungtynes ir surinkęs 6 rezultatyvumo balus (5 įvarčiai ir 1 perdavimas), išvyko į Baltarusojos „Extraliga“ klubo „Brest“ peržiūrą.

„Labai džiaugiuosi, kad galėsiu žaisti. Riešą dar skauda, bet jau ilgokai treniruojuosi, tai viskas bus gerai. Fizinis pasirengimas, be abejo, dar nėra geriausias, turiu antsvorio, ilgai nežaidžiau, tačiau labai noriu tai daryti ir labai noriu pelnyti įvartį savo žiūrovų akivaizdoje pirmose savo sezono rungtynėse namų arenoje“, – pasakojo Dalius Vaiciukevičius.

Po 20 rungtynių 25 taškus sąskaitoje turinti „Energijos-Orakulo“ komanda Latvijos čempionate žengia šešta. DHK „Latgale“ (16 rngt., 33 tšk.) yra dviem laipteliais aukščiau – ketvirta. Pirmenybėse iš viso dalyvauja devynios komandos.

Elektrėnų „Energija-Orakulas“ mačą su Daugpilio DHK „Latgale“ klubu žais trečiadienį, gruodžio 22 dieną, 19 val. Vilniaus pramogų arenoje (Ąžuolyno g. 9).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius