Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Iš pasaulio čempionato grįžusį Deividą Stagniūną ištiko netektis – mirė jo mama

Pirmadienio rytą skaudi nelaimė ištiko geriausio Lietuvos čiuožėjo Deivido Stagniūno šeimą. Po sunkios ligos anapilin iškeliavo sportininko mama Zita.
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šokių ant ledo čiuožėjas D.Stagniūnas praėjusią savaitę dalyvavo pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate Nicoje, o į namus Čikagoje grįžo sekmadienio popietę. Po planetos pirmenybių sportininkas planavo dvi savaites praleisti su šeima ir sunkiai sergančia mama.

Pirmadienį D.Stagniūnas Lietuvos dailiojo čiuožimo federacijai pranešė, kad neteko mamos.

Lapkričio pabaigoje Lietuvai atstovaujančio čiuožėjo mamą ištiko insultas, tačiau ji jau penkerius metus kovojo su vėžiu. „Išgyvenu sunkiausią laikotarpį savo gyvenime“, – dalyvaudamas varžybose Nicoje neslėpė Deividas.

„Aplink mane yra daug žmonių, su kuriais kartu išgyvenu šią šeimos nelaimę. Brolis, tėtis, mergina, partnerė Isabella ir draugai labai supranta ir palaiko. Nėra lengva, net didžiausiam priešui nelinkėčiau tokios situacijos, kurioje esu aš“, – 15min.lt praėjusią savaitę kalbėjo D.Stagniūnas.

Primename, kad pasaulio dailiojo čiuožimo čempionatas buvo paskutinės sezono varžybos ledo čiuožėjams. D.Stagniūnas ir I.Tobias planetos pirmenybėse aplenkė 20 porų ir užėmė 18 vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius