Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sirgaliai prašė 10 – „Energija“ įmušė 10

Elektrėnų „Energija“ savo žiūrovų akivaizdoje sutriuškino vieną silpniausių Baltarusijos aukščiausios lygos komandų „Vitebsk2” rezultatu 10:1 (4:0, 1:0, 5:1).
M.Šlikas
M.Šlikas / R.Mikalkevičiūtė nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

„Energijos“ ledo ritulininkai nuo pat rungtynių pradžių dominavo ir svečiams nepaliko jokių vilčių, laimėdami pirmąjį susitikimo kėlinį net 4 – 0.

Originalų ir žiūrovus privertusius atsistoti įvartį rungtynėse pelnė Lietuvos jaunimo  iki 20-iesies metų rinktinės kandidatas Paulius Gintautas. Atsidūręs vienas prieš varžovų vartininką puolėjas prakišo lazdą tarp kojų ir pasiuntė ritulį į viršutinį vartų kampą.

Martynas Šlikas, po Aivaro Bendžiaus laimėto numetimo įvartį pasiekė per tris sekundes – tai vienas greičiausių įvarčių klubo istorijoje.

Martynas Šlikas po rungtynių sakė: „Nugalėti visada yra smagu. Ši komanda viena silpniausių ir mūsų žaidimas buvo prastas, nors pasiekėme daug ir efektingų įvarčių. Sunku ignoruoti faktą, kad lengva žaisti, bet prisitaikydami prie migdančio priešininko, nuviliame sirgalius. Ryt pasistengsime parodyti gyvybingesnį žaidimą. Kaip bebūtų, nugalėti yra visada smagu, ypač, kai aktyviai palaiko savi žiūrovai.“

Elektrėnų „Energijai“ po du įvarčius pelnė Paulius Gintautas (2:59 ir 48:42 min.), Aivaras Bendžius (3:51 ir 49:11), Martynas Šlikas (21:43 ir 51:43) ir Andrius Židkovas (44:36 ir 50:00), o po kartą pasižymėjo Povilas Verenis (16:31) bei Lukas Vėželis (17:23). Svečių gretose įvartį pelnė Nazaras Bondarevas (40:19).

„Energijos“ vartus visas rungtynes gynė Donatas Žukovas.

Lietuvių „Energija“ (60 tšk.) tik dviem taškais atsilieka nuo lyderio pozicijoje esančio  Soligorsko „Shakhtior-2“ (62 tšk.) klubo. Rytoj sėkmės atvejų elektrėniškiai pakils į 1-ąją vietą turnyrinėje lentelėje.

Antrosios komandų rungtynės šeštadienį  gruodžio 07 d. Elektrėnų ledo rūmuose nuo 13.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius