-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirio“ ledo ritulininkai per rungtynes daugiau mušėsi nei mušė įvarčius

Dvidešimt trečią pralaimėjimą 62-ose Jaunimo ledo ritulio lygos (MHL) B grupės rungtynėse patyrė bei į penktą vietą Vakarų konferencijos turnyre smuktelėjo jau anksčiau kelialapį į atkrintamąsias varžybas jau užsitikrinęs Vilniaus „Žalgirio“ (121 tšk.) klubas.
Vilniaus „Žalgirio“ aprangos
Vilniaus „Žalgirio“ aprangos / Facebook.com
Temos: 1 Ledo ritulys

Pirmadienį namuose vilniečiai 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) nusileido į antrąją vietą pakilusiems Masskvos srities „Dmitrov“ (142 tšk.) ledo ritulininkams ir patyrė jau ketvirtąjį pralaimėjimą iš eilės.

Nervingose ir ne itin gražiose rungtynėse ekipų žaidėjai ne kartą bandė viską spręsti ir kumščiais. Per rungtynes „Žalgiris“ gavo 10 baudos minučių, o „Dmitrov“ ledo ritulinininkai – 14.

Vienoje iš antrojo kėlinio atakų svečių žaidėjas Leonardas Rimjansas panoro santykius pasiaiškinti su sostinės klubo atstovu ir už tai užsidirbo 2 minutes baudos.

Lietuvos ekipos nariai neliko skolingi trečiame kėlinyje ir už grubų žaidimą 2 minutėms buvo pašalintas "Žalgirio" žaidėjas Artiomas Dašutinas.

Po įvartį nugalėtojams pelnė Aleksandras Jakovlevas (4:09), Aleksandras Žužunašvilis (22:14) ir Aleksandras Cukanovas (59:39), o garbės įvartį į svečių vartus įmušė Danielius Nomanovas (58:48).

Antradienį komandos Vilniuje išmėgins jėgas dar kartą.

Septyniolikos ekipų MHL B grupės Vakarų konferencijoje pirmauja Voronežo „Rossošj“ (151 tšk.) ekipa, o į trečią vieta smuktelėjo Krasnodaro „Loko-Junior“ (139 taškai) klubas.

VIDEO: „Žalgirio“ ledo ritulininkai santykius aiškinasi su „Dmitrov“ žaidėjais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius