-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Armoškaitė-Šemberienė: mus gali išskirti tik buvimas kartu

„Ar aš laiminga? Taip. Tai supratau supratau tik vakar“, - juokiasi verslininkė Agnė Šemberienė, kurią Lietuva pažįsta ir kaip dainininkę, ir kaip televizijos laidų vedėją.
Foto naujienai: Agnė Armoškaitė-Šemberienė: mus gali išskirti tik buvimas kartu
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Agnė Armoškaitė-Šemberienė.

Gimimo vieta, data: 1981 01 10, Vilnius.

Šeima, kurioje gimė: tėtis Edmundas Armoška (65) - kolekcininkas, mama Dalia Gižaitė-Armoškienė (67) - buvusi operos solistė.

Šeiminė padėtis: ištekėjusi; su vyru, garsiu Lietuvos futbolininku Deividu Šemberu (30), augina sūnų Gabrielių (5).

Pasiekimai: Mykolo Romerio teisės universitete įgijo teisės bakalauro, o ISM Vadybos ir ekonomikos universitete - tarptautinės vadybos magistro laipsnį; 1997 m. pradėjo muzikinę karjerą merginų grupėje „Uogos“, kurią pati ir įkūrė; 1998 m. su grupe išleido albumą „Šalia“; 2005 m. išleido solinį albumą „Mieste“; 2007-ųjų pabaigoje su verslo partnere Vita Mieliauskiene įkūrė renginių organizavimo kompaniją „Uzi Group“.


„Ar aš laiminga? Taip. Tai supratau supratau tik vakar“, - juokiasi verslininkė Agnė Šemberienė, kurią Lietuva pažįsta ir kaip dainininkę, ir kaip televizijos laidų vedėją. Prieš septynerius metus už žinomo futbolininko Deivido Šembero ištekėjusi moteris prisipažįsta tapusi gerokai ramesnė ir sėslesnė, tačiau tai tik viena iš priežasčių, kodėl ją retai sutinkame elito vakarėliuose.


Nepasiduoda psichozei


Renginių organizavimo kompanijai „Uzi Group“ vadovaujanti Agnė Armoškaitė-Šemberienė neslepia, kad pasaulinė ekonomikos krizė neigiamai veikia ir jos verslą. Vis dėlto nemažai stambių klientų turinti renginių organizatorė į ateitį žvelgia optimistiškai: „Stengiuosi nepasiduoti masinei psichozei ir juokauju, kad per krizę reikia daugiau krizenti, o ne verkšlenti. Be to, nemažą mūsų veiklos dalį sudaro kultūriniai renginiai, o juos organizuoti niekada nebuvo lengva.“ 

Vienu iš svarbiausių ir įdomiausių savo darbų Agnė vadina praėjusiais metais pradėtus rengti ir šiemet gegužę vėl vyksiančius „Sidabrinių gervių“ apdovanojimus, kuriuos jai organizuoti pasiūlė žinomas televizijos laidų prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

Moteris nežada naudotis krizės „privalumais“, pavyzdžiui, sumažinti honorarus samdomiems įvairių sričių menininkams: „Darbų tikrai sumažės, todėl tarp kolegų atsiras tokių, kurie siūlys dirbti pusvelčiui. Tikiuosi, kad man to pavyks išvengti.“


Dainavimas - tik pomėgis


Agnei lengva suprasti menininkus, mat ir pati daug sykių žengė į sceną. Tiesa, pastaruosius kelerius metus jos muzikinė veikla yra apmirusi. Agnė prisipažįsta įrašinėjanti naujų dainų albumą, tačiau kilti į konkurencinę kovą su populiariais atlikėjais ji nesiruošia. Kartais uždaruose vakarėliuose mikrofoną į rankas paimanti atlikėja juokauja, kad aktyvia muzikine veikla, kaip ir jos mėgstama dainininkė Cesaria Evora, užsiims sulaukusi penkiasdešimties.

Anksčiau žvaigždžių vakarėlių nevengdavusi jauna verslininkė dabar yra reta viešnia tokiuose susibūrimuose. Kur ji dingo? „Aš niekur nedingau, tiesiog sukuosi kituose ratuose. Stengiuosi nebūti vakarėliuose, kuriuose žybsi fotografų blykstės“, - sako Agnė, dabar mieliau besirenkanti žiniasklaidos dėmesio nesulaukiančius, tačiau širdžiai mielus pasisėdėjimus su žinomais menininkais.


Kontroliuoja svorį


„Jokiu būdu nesakau, kad tie žmonės, su kuriais bendravau anksčiau, yra blogi. Nieko bloga nematau ir tuose vakarėliuose - anksčiau ar vėliau ateina noras išsidūkti. Mane tik liūdina kalbos, kad aš esą specialiai eidavau į tuos vakarėlius ir garsiai kalbėdavau norėdama atkreipti į save dėmesį. Tai visiška nesąmonė! Ar aš kalta, kad toks mano būdas“, - gūžčioja pečiais Agnė.

Apvalias formas paveldėjusi Agnė stengiasi nepriaugti papildomų kilogramų, domisi sveika mityba, tačiau vis tiek neišvengia komentarų apie savo svorį. „Aš visada žiūriu, ką valgau. Jei nežiūrėčiau, mano žandai būtų dvigubai didesni. Tačiau jokiu būdu nesiruošiu gyventi „ant ribos“, ką daro labai daug lietuvių moterų“, - sako pašnekovė. Ją stebina ir lieknų kolegių dainininkių prisipažinimai žurnalistams apie tai, kaip jos dar norėtų numesti svorio: „Juk jų pavyzdžiu pasekusios paauglės gali susigadinti sau sveikatą.“

Įvairūs gandai sklando ir apie Agnės santykius su vyru. „Viename interviu mano vyras yra pasakęs: „Jeigu tikėtumėme tuo, ką apie mus šneka, jau seniai būtumėme išsiskyrę.“ Bet mes juk kartu! Praėjusiais metais dažniau Deividas atvažiuodavo, dabar bus atvirkščiai - aš dažniau skraidysiu į Maskvą“, - sako moteris.

Vis dėlto keletą mėnesių Maskvoje pas vyrą praleidusi moteris simpatijų Rusijai nejaučia. Tai viena iš priežasčių, kodėl ji nesiaukojo dėl šeimos ir nepasiliko su Deividu, kol baigsis jo sutartis su CSKA futbolo klubu. „Man labai sunku suprasti tą valstybę. Nenorėčiau, kad sūnus augtų toje aplinkoje“, - dėsto moteris.


Rožių ritualas


Nepaisant sutuoktinius skiriančio atstumo, pora nuolat palaiko ryšį. „Šiais laikais yra labai daug ryšio priemonių. Pavyzdžiui, šiandien su Deividu susirašinėjome elektroniniais laiškais. Naktį susapnavau jį ilgais plaukais, kurie jam baisiai netiko. Liepiau jokiu būdu jų neauginti“, - šypsosi renginių organizatorė.

Atstumas netrukdo Deividui pasveikinti mylimą žmoną itin svarbiomis progomis. Ir per savo, ir sūnaus gimtadienius Agnė visuomet sulaukia pasiuntinuko su didžiule gėlių puokšte. „Tai jau savotiškas ritualas. Per paskutinį savo gimtadienį gavau raudonų rožių puokštę, tad žinau, kad per Gabrielio gimtadienį bus baltų rožių puokštė“, - juokiasi žinoma verslininkė ir išduoda, jog vyras ją lepina ne tik gėlėmis...

Moteris sako ir laukianti, ir nelaukianti, kol vyras baigs karjerą užsienyje: „Esu Deividui pasakiusi, kad mus gali išskirti tik buvimas kartu. Mūsų dabar „nekankina“ bendra buitis, kuri dažnai išskiria žmones. Kita vertus, aš gyvenu šia diena. Viskas yra gerai ir reikia tuo džiaugtis.“


Agnė Jagelavičiūtė (28): nebuvo jokio konflikto


Prieš kelerius metus dvi bendravardės buvo neišskiriamos draugės - moteris vienijo tie patys draugai, interesai, be linksmojo jų dueto sunku buvo įsivaizduoti vadinamuosius „elito“ vakarėlius. Tiek viena, tiek kita Agnė žiniasklaidai teigė, kad tarp jų neįvyko jokio konflikto - tiesiog išsiskyrė interesai. „Vienu metu ėmė skirtis mūsų gyvenimo būdas, ir tiek. Nebebendraujame taip intensyviai kaip anksčiau, tačiau susitikusios renginiuose pasišnekame“, - tokias santykių atšalimo su buvusia „gelbėtoja“ priežastis vardija Agnė Armoškaitė-Šemberienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius