Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aida Žiliūtė ir kosminės jausmų audros

Aida išrėžė, kad ji, dirbdama su menininkais, privalo užsisklęsti, nes bendravimas su jais primena bendravimą su kosmonautais.
Foto naujienai: Aida Žiliūtė ir kosminės jausmų audros
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Alano Chošnau vadybininkė bei gyvenimo draugė Aida Žiliūtė LNK „Supertorto“ laidoje kitas dalyves vertino vilkėdama baltą it nuotakos suknelę.

Galbūt ji simbolizuoja baltą lapą, kurį Aida verčia savo asmeninių santykių dienoraštyje? Kaip tyčia ir tema buvo taikli – „Ji visiškai bejausmė“.

Aida išrėžė, kad ji, dirbdama su menininkais, privalo užsisklęsti, nes bendravimas su jais primena bendravimą su kosmonautais.

Gal ir sutapimas, kad balta suknelė, kuria Aida apvilko savo prašmatnų kūną, primena kosmonauto skafandrą. Viena iš skafandro funkcijų - apsauga nuo žalingo kosmoso, kuriame pilna ryškiai spindinčių žvaigždžių, poveikio. Negi ir nuo Alano?

Panašu, kad ryšys tarp jų ima trūkinėti. Liudininkai teigia, kad kartais Alanas laukia komandų iš valdymo centro, tačiau ne visada joms paklūsta. Be to, Alanas „Supertorto“ laidoje yra prasitaręs, kad jam patinka daugelis moterų. O ir Aida neneigė, kad mielai bendrauja su modeliu Danieliumi Polskiu-Gabbana. Ji neretai pastebima su šokėju Nerijumi Juška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius