-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistė Paškevičiūtė: kai kojos nelaiko...

Geram šokėjui niekas netrukdo, išskyrus... traumą. Kaulų liga - osteopatija - kažkada privertė televizijos laidų vedėją Aistę Paškevičiūtę (23) atsisakyti balerinos karjeros, dabar kaišioja koją per pasirodymus projekte „Šok su manimi".
Foto naujienai: Aistė Paškevičiūtė: kai kojos nelaiko...
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt

Geram šokėjui niekas netrukdo, išskyrus... traumą. Kaulų liga - osteopatija - kažkada privertė televizijos laidų vedėją Aistę Paškevičiūtę (23) atsisakyti balerinos karjeros, dabar kaišioja koją per pasirodymus projekte „Šok su manimi". „Rudenėjant mano bėda paaštrėja, o dar vienas po kito supuolė nedėkingi šokiai kvikstepas ir džaivas, kurie yra tikri sąnarių žudikai, - atsidūsta gražioji šokėja. - Laidos filmavimo dieną kojos nelaikė, net vaikščioti buvo sunku, ką kalbėti apie šokį... Bet stengiausi, kad žiūrovai mano skausmo nepastebėtų." Su partneriu Arturu Bajor (26) sėkmingai sušokusi džaivą, Aistė nužengė nuo parketo ir paguodą rado artimųjų draugijoje: jos palaikyti į televizijos studiją atvyko ne tik mama, bet ir širdies draugas Dominykas Butvilas (20). Patikimas jo glėbys ir šilta vilnonė antklodė įkvėpė optimizmo, kurio Aistei, nesulaukusiai didelio komisijos ir žiūrovų palaikymo, šiuo metu labai reikia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius