Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ala Pugačiova: Baisarovas mušė Orbakaitę?!

Šiuo metu, kai Rusija nerimastingai stebi vienuolikmečio Rusijos estrados primadonos anūko Deniso likimą, paaiškėjo daug nemalonių dalykų, nutikusių Kristinos Orbakaitės (38) ir Ruslano Baisarovo šeimoje.
Foto naujienai: Ala Pugačiova: Baisarovas mušė Orbakaitę?!
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Šiuo metu, kai Rusija nerimastingai stebi vienuolikmečio Rusijos estrados primadonos anūko Deniso likimą, paaiškėjo daug nemalonių dalykų, nutikusių Kristinos Orbakaitės (38) ir Ruslano Baisarovo šeimoje. Ligi šiol Ala Pugačiova (60) stengėsi nekomentuoti susidariusios situacijos, tačiau kai Čečėnijos teismas nusprendė, kad Denisas liks gyventi su tėvu, moteris nebeištvėrė. Neseniai vienoje televizijos laidoje Rusijos primadona prasitarė: „Aš jį mylėjau, pažindinau su įtakingais žmonėmis, o jis mušė mano dukrą.“ Kristina patvirtino motinos žodžius ir papasakojo, kad 2000-aisiais viename Maskvos naktiniame klube Baisarovas nutempė ją į persirengimo kambarį ir ten sumušė. „Tąsyk aš irgi draskiau jam viską, ką galėjau. Vyras man sulaužė nosį. Plastinę nosies operaciją aš pasidariau tik po kelerių metų“, – teigia Kristina. Per Ruslano Baisarovo suorganizuotą spaudos konferenciją Alos Pugačiovos anūkas Denisas žurnalistams sakė, kad „su tėvu yra laimingas“, bet labai norėtų matytis ir su mama. Gal berniukas, žinodamas ūmų tėvo būdą, taip kalba iš baimės?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius