-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Valentaitė-Pinkevičienė: niekada per daug arti nieko neprisileidau...

Dar ne taip seniai viena stilingiausių šalies moterų tituluota Asta Valentaitė-Pinkevičienė (28) pastaruosius mėnesius buvo vadinama ir pačiais negražiausiais žodžiais.
Foto naujienai: Asta Valentaitė-Pinkevičienė: niekada per daug arti nieko neprisileidau...
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Dar ne taip seniai viena stilingiausių šalies moterų tituluota Asta Valentaitė-Pinkevičienė (28) pastaruosius mėnesius buvo vadinama ir pačiais negražiausiais žodžiais. Tik dėl to, kad išdrįso prisipažinti, jog suabejojo savo jausmais sutuoktiniui Laimučiui Pinkevičiui. Moteris ryžosi apie tai prabilti garsiai, užuot slapsčiusis ir vaidinusi tobulus santykius. „Iki šiol nežinau, kas bus su mūsų šeima. Tokiems sprendimams reikia daugiau laiko, bet dideliu pasiekimu laikau tai, kad su Laimučiu apie tai kalbamės", - pripažįsta.


Pastebėjome, kad „Vilniaus vartuose" ėmeisi darbų, kuriuos anksčiau atlikdavo kiti žmonės. Gal gavai naujas pareigas? Vėl kils apkalbų banga - bus svarstoma, ar tai nėra Laimučio skyrybų „dovana"...


Laikausi pozicijos apie skyrybas nekalbėti. Su Laimučiu bendraujame kaip du civilizuoti žmonės. Nors buvo daug pykčio, nekalbadienių, svaidymosi žaibais, dabar mūsų santykiai normalūs. Nuoskaudas stengiamės pamiršti ir į gyvenimą žiūrime realiai. Suprantame, nėra taip paprasta staiga viską nutraukti ir pasukti į skirtingas puses. Mūsų šeimą ištiko krizė, tad neskubindami įvykių ieškome išeities.

Pastaruoju metu dar smarkiau kibau į darbus, prisiėmiau daugiau veiklos. Sunkmečiu reikia telkti jėgas, kad sugebėtume išgyventi. „Vilniaus vartai" - mūsų su Laimučiu kurtas projektas, todėl man ne vis vien, kaip čia viskas vyksta.


Pastaruoju metu matome tave kitokią: labiau savimi pasitikinčią, ryžtingesnę, net drąsesnę. Kas turėjo įtakos tokiems pokyčiams: amžius, darbas ar asmeninio gyvenimo posūkiai?


Manau, suprantama: kuo žmogus vyresnis, tuo daugiau įgyja patirties ir pasitikėjimo savimi. Nemažai pasisemiu iš komandiruočių į užsienį. Buvo metas, kai keturis penkis mėnesius praleisdavau įvairiuose Milano ir Paryžiaus mados namuose. Šiemet prasidėjo trečias sezonas, kai po kelis kartus ten važiuoju mūsų boutique atrinkti kolekcijų. Susitikimai su žmonėmis iš įvairių pasaulio šalių, skirtinga kultūra ir papročiai daro įtaką.


Ar skiriasi tau rodomas dėmesys Lietuvoje ir užsienyje?


Lietuvoje matau, kad mane atpažįsta, stebi. Kiekviename renginyje jaučiu aplinkinių žvilgsnius. Užsienyje - laisviau, ten nevaržo dėmesys, nes jis tiesiog kitoks. Antra vertus, bendravimas nuoširdesnis.


Pernai pozavai žurnalo „Playboy" viršeliui. Tuomet tai įvardijai kaip smagią patirtį, bet šiandien tokį tavo žingsnį būtų galima pavadinti tarsi ėjimu laisvesnio gyvenimo link. Turbūt dabartinė Asta, padariusi tą patį, nebesukeltų tokio ažiotažo?


Sunku nuspėti žmonių reakciją. Galiu pasakyti tiek, kad skyrybos sukėlė kur kas didesnę. Ką reiškia nusifotografuoti viršeliui? Juk aš pozavau nenuoga. Fotosesija buvo labai subtili, kai kas sakė, kad visai nieko neparodžiau (juokiasi)...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius