-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėja Faina išleidžia debiutinį albumą „Gerai pabūti“

Šią savaitę atlikėja Faina gyvena „kaip ant sparnų“, nes dienos šviesą išvydo jos debiutinis albumas „Gerai pabūti“.
Foto naujienai: Atlikėja Faina išleidžia debiutinį albumą „Gerai pabūti“
„Solist“ nuotr. / zmones24.lt
Temos: 1 Faina

Šią savaitę atlikėja Faina gyvena „kaip ant sparnų“, nes dienos šviesą išvydo jos debiutinis albumas „Gerai pabūti“. „Beveik prieš metus žmonės išgirdo mano vardą ir debiutinį singlą „Gerai pabūti“, o po metų kruopštaus darbo savo rankose laikau ir debiutinį albumą, tokiu pat pavadinimu. Jaučiuosi lyg naujai užgimusi, tai man yra iš tiesų labai svarbi diena“, - džiaugėsi atlikėja Faina.


Albume „Gerai pabūti“ yra 10 kūrinių, kurių daugelį buvo galima išgirsti radijo stočių topuose. „Išgirsite  dainas, kurios daug man reiškia, albume yra ir linksmų, ir liūdnų dainų. Kadangi daug bendradarbiavau su kompozitoriumi Vygiu Gantu, kuris parašė didžiąją dalį dainų mano albumui, jose yra ir mano asmeninių išgyvenimų“, - pasakojo Faina. Aukštaitijos regiono JP apdovanojimuose  geriausia atlikėja išrinkta  Faina džiaugiasi puikiu komandiniu darbu. Albumo fotosesiją darė fotografas Raimundas Adžgauskas, atlikėją albumo fotosesijai paruošė stilistas Mantas Petruškevičius. „Rezultatas pranoko mano lūkesčius“, - neslėpė emocijų atlikėja. Faina paruošė ir papildomų staigmenų savo klausytojams: kartu su albumu jie gaus ir Fainos seksualų 2009 metų kalendorių. 


Fainos debiutinio albumo pristatymas įvyks jau šį penktadienį, lapkričio 28 dieną, Vilniaus „Nesė Pramogų banko“ klube „Relax“. Koncerte skambės visos albume esančios dainos. Atlikėja albumą pristatys ir Klaipėdos publikai lapkričio 29 dieną, Klaipėdos „Nesė Pramogų banko“ klube Relax.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius