-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bjork supykdė Kiniją užstodama Tibetą

Bjork sukėlė Kinijos valdininkų nepasitenkinimą pasisakydama už Tibeto nepriklausomybę pirmojo savo pasirodymo Kinijoje metu.
Foto naujienai: Bjork supykdė Kiniją užstodama Tibetą
Bjork koncerto Kinijoje metu. Scanpix nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 2 Björk Kinija
Bjork sukėlė Kinijos valdininkų nepasitenkinimą pasisakydama už Tibeto nepriklausomybę pirmojo savo pasirodymo Kinijoje metu. Įžūlioji Islandijos dainininkė suklykė „Tibetas“, dainuodama savo populistinę dainą „Declare Independence“. Tai įvyko jos pirmojo koncerto surengto Shanghai mieste metu. Taip pasielgdama Bjork nuteikė prieš save Kinijos politikos lyderius, kurie laikosi nuomonės, kad Tibetas yra neatskiriama Kinijos dalis. Pasipiktinę Kinijos pareigūnai išreiškė savo jausmus ir mintis keliose internetinėse svetainėse, kur Bjork gerbėjai pavadino jos komentarus „labai drąsiais“. Kai kas sako, kad dėl Bjork pastabų, tai bus pirmas ir paskutinis jos pasirodymas Kinijoje. Praėjusią savaitę buvo pranešama, kad dainininkei atsakyta dėl koncerto Serbijos muzikos festivalyje „Exit“, kai ji tariamai pasisakė už Kosovo nepriklausomybę koncertuodama Japonijoje. Renginio organizatoriai šiuos gandus paneigė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius