-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dima Šavrovas-Sasha Son(g) nenori atostogų ir įsipareigojimų!

Po sėkmingo pasirodymo „Eurovizijoje“ iš Maskvos grįžęs Dima Šavrovas-Sasha Son(g) (25) nenori užsidaryti tarp keturių sienų ar išvykti atostogauti į šiltuosius kraštus...
Foto naujienai: Dima Šavrovas-Sasha Son(g) nenori atostogų ir įsipareigojimų!
Tik grįžęs iš „Eurovizijos“ Dima vakarėliuose laiką leidžia su savo pritariančiąja vokaliste Nora Strolyte. Gal gimsta nauji jausmai? Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Po sėkmingo pasirodymo „Eurovizijoje“ iš Maskvos grįžęs Dima Šavrovas-Sasha Son(g) (25) nenori užsidaryti tarp keturių sienų ar išvykti atostogauti į šiltuosius kraštus, priešingai - vaikinas sako jau pripratęs prie greito ritmo ir dabar nori nuveikti kuo daugiau darbų.

„Nėra laiko poilsiauti. Artimiausi mano planai - albumo įrašai ir gegužės 30-ąją klube „House of Music“ įvyksiantis nemokamas mano padėkos koncertas Lietuvos žmonėms“, -  grįžęs iš „Eurovizijos“ savo planus atskleidžia Sasha Son(g).

Atlikėjas tikina, kad jis, dainuodamas tarptautiniame dainų konkurse, įgijo nemažai patirties, be to, užmezgė daug naudingų pažinčių. Pavyzdžiui, lietuviu ypač domėjosi šių metų Rusijos atstovės Anastasijos Prichodko (22) prodiuseriai.


„Šią vasarą turbūt vyksime į Majamyje (JAV) vyksiantį  konkursą, be to, sulaukiau pasiūlymo surengti solinį koncertą Los Andžele, galbūt dalyvausiu Edinburge, Škotijoje, vyksiančiame konkurse. Po „Eurovizijos“ pasipylė daug įvairių pasiūlymų“, - džiūgauja pašnekovas.


O poilsis? Nejaugi Dima nenori nors savaitei išjungti mobilųjį telefoną ir, liaudiškai tariant, dingti iš eterio? „Po viso to veiksmo „Eurovizijoje“ aš  tiesiog negaliu sėdėti ramiai sudėjęs rankų. Grįžus iš Maskvos, man užteko kelių dienų susitikti su draugais, praleisti laiką su šeima“, - tikina pašnekovas.

Paklausus Dimos, gal dabar, pasibaigus „Eurovizijos“ maratonui, jis skirs daugiau laiko asmeniniam gyvenimui ir užmegs naujus santykius, Sasha Son(g) tik paslaptingai šypteli. „Dabar aš atsidavęs tik muzikai. Aišku, būna visko... Norisi susitikti su žmonėmis, juk visi turime tam tikrų poreikių. Tai normalu. Kažkokie la la la, tra lia lia gali būti, tačiau rimtų santykių aš nenoriu“, - mintimis apie trumpalaikius seksualinius santykius pokalbį baigia D. Šavrovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius