-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglija Vaitkevičė pagaliau dainuos!

„Dabar ir aš būsiu meilės deivė!" - džiaugsmo neslepia dainininkės Dainos Bilevičiūtės kolektyve „Meilės deivės" netikėtai dainuoti pradėjusi pirmojo „Kelio į žvaigždes" dalyvė, buvusi Kauno ponia Eglija VAITKEVIČĖ (38).
Foto naujienai: Eglija Vaitkevičė pagaliau dainuos!
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt
„Dabar ir aš būsiu meilės deivė!" - džiaugsmo neslepia dainininkės Dainos Bilevičiūtės kolektyve „Meilės deivės" netikėtai dainuoti pradėjusi pirmojo „Kelio į žvaigždes" dalyvė, buvusi Kauno ponia Eglija VAITKEVIČĖ (38). Lemtingi sutapimai prasidėjo tada, kai moteris nusprendė, kad laikas mesti konsultantės darbą kosmetikos parduotuvėje. „Toliau rūpinausi savo statybų verslu ir tikėjausi ramiai gyventi. Dėl vieno reikalo paskambinau Dainai ir ji pareiškė: ateik pas mane dainuoti", - nelauktą pasiūlymą prisimena Eglija. - Pati netikėjau, kad pavyks, kad sugebėsiu atlikti repertuarą nuo popdainų iki operų arijų. Bet, matyt, visas mano gyvenimas - vieni pokyčiai. Man norisi viską išbandyti ir kuo daugiau patirti."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius