Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Evelina Anusauskaitė vėl dainuoja duetu

Daugelio „Žvaigždžių duetų" žiūrovų numylėta pora Evelina Anusauskaitė ir aktorius Leonardas Pobedonoscevas grįžo į sceną su nauja programa „Nėra to blogo, kas neišeitų į gera".
Foto naujienai: Evelina Anusauskaitė vėl dainuoja duetu
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

Daugelio „Žvaigždžių duetų" žiūrovų numylėta pora Evelina Anusauskaitė ir aktorius Leonardas Pobedonoscevas grįžo į sceną su nauja programa „Nėra to blogo, kas neišeitų į gera".  


Keletas faktų


Gimė 1989 m. lapkričio 1 d.

Mokslai: baigė vidurinę mokyklą, mokytis dainuoti pradėjo nuo septynerių, ketverius metus muzikos mokykloje mokėsi groti fortepijonu, šokti ir kt.  

Veikla: rašo dainų tekstus ir muziką. Sukūrė vaidmenis popoperoje „Pasakų medis", trumpametražiame filme „For Sale", miuzikle „Paryžiaus katedra" ir kt.  

Diskografija: solinis albumas „Užupio angelas", kompaktinė plokštelė „Atlaužta Kalėdų duona", albumas „Maski".

Pasiekimai: 17 tarptautinių konkursų prizinių vietų laureatė, tarp jų 2002 m. tarptautinio konkurso „Kalėdų karalystė" nugalėtoja, apdovanota prezidento V. Adamkaus nominacija „Metų žvaigždutė", 2003 m. laimėjo didįjį prizą tarptautinio televizijos konkurso „Dzintara zvaigzne" Jūrmaloje, 2005 m. tarptautinio konkurso „Nilo dainos" Egipte didžiojo prizo laimėtoja ir kt.  


Kuriam kilo mintis parengti šią programą?


Ši idėja kilo ne man ir ne Leo, o mano mamai. Kadangi negaliu nustygti vienoje vietoje, svarsčiau, ką naujo sumanius. Vieną dieną mama sako: „Darykite savo programą, nes esate įdomūs. Publika jus palaikė." Iškart suklusome.


Ir Leonardas nesispyriojo? Jis toks užimtas.


Įkalbinėti jo tikrai nereikėjo. Iškart supratome, kad norime, bet dar ilgokai svarstėme, ar sugebėsime, ar esame pajėgūs, ar programa patiks žmonėms. Tai mums abiem buvo didelis iššūkis. Vis dėlto ryžomės kurti autorinę programą.


Ilgai rengėte?


Šis projektas gimė dar rudenį. Repetavome visus savaitgalius, visas šventes. Darbas virė iki pat premjeros. Abu su Leo kūrėme tekstus. Tai - visiškai nauja autorinė programa, kurioje skambės ir kultine tapusi mūsų daina „Nėra to blogo, kas neišeitų į gera", kuri skambėjo „Žvaigždžių duetuose". Dainos pavadinimas puikiai tiko ir bendrai mūsų programai. Beje, jį irgi pasiūlė mano mama, kuri gyvenime mėgsta kartoti, jog nėra to blogo, kas neišeitų į gera.


Kiek koncertų esate suplanavę?


Kol kas dešimt. Bet jei sulauksime pasisekimo, galbūt surengsime ir daugiau, gal net paruošime naują programą.

Kiekviename koncerte žiūrovai pamatys vis kažką nauja. Stengiamės apgalvoti kiekvieną smulkmeną, scenografiją, ieškome efektingų sprendimų. Tai mums labai svarbu. Ne tik dainuojame, bet ir esame sumanę vaidybinių intarpų ir dialogų. Skamba tik gyva muzika, dalyvauja profesionalūs šokėjai.


Stebinate net akrobatiniais triukais...


A, jūs turite omenyje karstymąsi balkonais?! Teko per premjerą. Toks sumanymas. Nors paniškai bijau aukščio, buvo baisoka be jokių apsauginių virvių vaikštinėti siaura atbraila, bet ko nepadarysi dėl bendros idėjos. Bet man patinka iššūkiai, užduotys, kurioms atlikti reikia įveikti vienokius ar kitokius psichologinius barjerus.   


Jums talkina džiazo profesionalai?..


Taip. Dėdės Artūro Anusausko kvartetas. Smagu dirbti su neeilinėmis asmenybėmis. Iš pradžių su Leonardu jaudinomės, kaip tokie profesionalai reaguos į mūsų kvailiojimus ir šėliojimus scenoje. Bet po kelių repeticijų, žiūrime, jie irgi įsijautė: ėmė šmaikštauti, pripasakojo įdomių istorijų, kurias su Leo pritaikėme kurdami savo pasirodymą. Mūsų programa smagi, su šou elementais - sunkmečiu tikrai neketiname dar labiau gramzdinti žiūrovų į depresiją (šypsosi).


Baigusi mokyklą ketinote studijuoti užsienyje. Planai keičiasi?


Dažnai taip nutinka - jei ką nors suplanuoju, tuos planus dėl kokių nors projektų tenka atidėti. Taip nutiko ir šįkart. Dabar vokalo mokausi pas labai profesionalius mokytojus Edmundą ir Kristiną Seilius, kurie mane ragina važiuoti tobulintis į užsienį. Jie man - didelis autoritetas, nes yra gyvas pavyzdys, kad galima suderinti studijas svetur su įvairiais muzikiniais projektais.


Be scenos neįsivaizduojate savo gyvenimo?


Scena man labai brangi. Net jei kas nors atsitiktų balsui ir negalėčiau dainuoti, vis tiek gyvenimą susiečiau su muzika, scena, pramogų pasauliu, nes ši veikla man patinka. Svarstau, jog dėl visa pikta reikėtų baigti dar kokius mokslus, kad turėčiau alternatyvą. O kol kas mano galva užimta  mūsų su Leo programa.


Sklinda kalbos, jog dėl Leonardo esate pametusi galvą...


Esu tiek prisiklausiusi gandų, jog nebekreipiu į juos dėmesio. Mes taip puikiai susidainavome per „Žvaigždžių duetus", kad jaučiame vienas kitą scenoje it dvyniai (šypsosi). Gal todėl susidaro klaidingas įspūdis. Galiu pasakyti, jog esu įsimylėjusi jo talentą, tai, ką jis daro scenoje, išskyrus jo vėlavimą (šypsosi). Žaviuosi net jo kulinariniais gebėjimais. Leo - nuostabus  žmogus.


 Tiek visko veikiate. Ko gero, asmeniniam gyvenimui nelieka laiko?


Pastaruoju metu mano asmeninis gyvenimas yra tarsi antrame plane. Apie šeimą dar negalvoju. Ankstoka. Pirmiausiai, kol esi jaunas, energingas, reikia siekti karjeros, iškasti upės vagą. O kai ta vaga jau tekės vanduo, bus tvirtas pagrindas, galima galvoti ir apie vaikus. Jų tikrai labai noriu. Jei Dievas duos, turėsiu ne vieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius