Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Giedrė Kilčiauskienė: atsibodo būti blondine

Ne visi draugai dabar atpažįsta „Pieno lazerių" vokalistę Giedrę Kilčiauskienę (29). Daug metų buvusi šviesiaplaukė, dainininkė nusprendė iš esmės pasikeisti ir tapo šatene.
Foto naujienai: Giedrė Kilčiauskienė: atsibodo būti blondine
Gretos Skaraitienės ir Jono Staselio nuotr. / zmones24.lt

Ne visi draugai dabar atpažįsta „Pieno lazerių" vokalistę Giedrę Kilčiauskienę (29). Daug metų buvusi šviesiaplaukė, dainininkė nusprendė iš esmės pasikeisti ir tapo šatene. „Pirmiausia sugalvojau auginti ilgesnius plaukus, nes pabodo kirpti trumpai, - dalijasi įvaizdžio detalėmis. - O paskui ir nusidažiau. Beveik dešimt metų buvau blondinė - man jau gana." Kaip į išvaizdos pokyčius reagavo artimieji? „Močiutė ištarė: „O siaube", - juokiasi Giedrė. - Visi kiti reagavo teigiamai. Natūrali mano plaukų spalva beveik nesiskiria nuo dabartinės - gal todėl ji man taip tinka?.." Kokios nuomonės apie žmonos šukuoseną vyras Dominykas? „Tik geros, - užtikrintai patvirtina dainininkė. - O aš galvoju: turbūt net jei pasidaryčiau barono Miunhauzeno šukuoseną, jam būtų gerai..."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius