-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Trakimaitė ir Laurynas Šeškus: vakarėlių viešnia

Prieš Velykas sostinės tekstilės galerijoje „Aukso avis“ vykstančiame tradicinės vyriškų aksesuarų parodos „Kiaušinis“ atidaryme svečių dėmesį nuo eksponatų atitraukė pro duris įriedėjęs ryškiaspalvis vaikiškas vežimėlis.
Foto naujienai: Indrė Trakimaitė ir Laurynas Šeškus: vakarėlių viešnia
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt
Prieš Velykas sostinės tekstilės galerijoje „Aukso avis“ vykstančiame tradicinės vyriškų aksesuarų parodos „Kiaušinis“ atidaryme svečių dėmesį nuo eksponatų atitraukė pro duris įriedėjęs ryškiaspalvis vaikiškas vežimėlis. Kol jį į saloną įstūmusi Indrė Trakimaitė (31) sveikinosi su pažįstamais, dviejų mėnesių jos dukra Mėta smalsiai dairėsi. Netrukus pasirodęs televizijos prodiuseris Laurynas Šeškus (33) atžalą paėmė ant rankų. „Būsima mano krikšto dukra“, – pamyluoti mergaitės skubėjo „Aukso avies“ savininkė dizainerė Julija Žilėnienė (39). Mėtos mama lyg atsiprašydama, kad atėjo su mažu vaiku, kartojo, kad vos tik kūdikis pravirks, jie iš karto išeis. Tačiau akivaizdu, kad Mėtai sambrūzdis patiko, o nepažįstamų žmonių dėmesys negąsdino. Indrė sako dukrą imanti visur: ir eidama į parodų atidarymus, ir į kavines susitikti su draugėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius