Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Inga Budrienė: mano vizitinė kortelė – „Swarovski“ kristalai

Kaunietės verslininkės Ingos Budrienės (33) gyvenimas, kaip ir jos dievinami kristalai, - ryškus, prabangus bei nerūpestingas.
Foto naujienai: Inga Budrienė: mano vizitinė kortelė – „Swarovski“ kristalai
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

Kaunietės verslininkės Ingos Budrienės (33) gyvenimas, kaip ir jos dievinami kristalai, - ryškus, prabangus bei nerūpestingas. Iki pilnos laimės žaviajai moteriai trūksta tik dukrytės ir stiklinio namo su sūkurine vonia ant stogo.


„Veidrodėli, pasakyk..."


Dar prieš tapdama verslininke, Inga susidomėjo floristika. „Baigiau floristikos kursus, pradėjau kurti įvairius aksesuarus, vitražus, koliažus, paveikslus iš paprasčiausių buitinių medžiagų: stiklo šukių, adatų, riešutų, pupelių... Tuo metu vyras man padovanojo floristikos parduotuvę, o šiuo metu, kai vadovaujame restoranų verslui, dekoravimas man tapo laisvalaikio pramoga", - pasakoja antrąją papuošalų kolekciją „Veidrodėli, pasakyk..." pristačiusi verslininkė.


Sages, auskarus, apyrankes, žiedus, kaklo papuošalus ir akinius, dekoruotus veidrodžio šukėmis bei „Swarovski" kristalais, demonstravo modeliai, vilkintys juodomis, specialiai šiam renginiui sukurtomis Kęstučio Lekecko suknelėmis. Paskutiniuoju kolekcijos modeliu - veidrodžio šukėmis dekoruota suknele - pasidabino pati Inga. „Idėja kurti papuošalus iš veidrodžio šukių kilo per vienas šv. Kalėdas: sudužęs eglutės žaisliukas nukrito veidrodine puse į viršų. Šukės žėrėjimas mane labai sužavėjo. Pamaniau, kad tokia paprasta medžiaga kaip veidrodis gali gražiai papuošti moterį. Be to, kurti grožį iš paprastų dalykų - mano šūkis. Juo vadovaujuosi jau beveik 10 metų", - pasakoja papuošalų kūrimą vienu iš mėgstamiausių užsiėmimų laikanti Inga Budrienė.


Papuošalus dažniausiai draugėms dovanojanti ar sau pasiliekanti verslininkė sako, kad nuo prietaro, jog veidrodžio šukės prišaukia nelaimę, bando apsisaugoti nedaužydama senų ar namuose kabėjusių veidrodžių. „Aš pritariu posakiui, kad šukės neša laimę! Be to, juk ją kuria ne kas kitas, o mes patys", - įsitikinusi apie 10 didelių veidrodžių lakštų savo antrajai papuošalų kolekcijai sudaužiusi Inga Budrienė.


Kur pažvelgsi, ten kristalai


Verslininkė jau priprato, kad jos pavardė visiems asocijuojasi su „Swarovski" kristalais. „Jie tapo mano vizitine kortele. Atsimenu, prieš šešerius metus vyras man padovanojo žiedą su kristalais. Nuo tada tiesiog jaučiu būtinybę kiekvieną naują daiktą padekoruoti. Kas nori, tegul šaiposi, o man gražu", - sako Inga Budrienė.


Moters namuose kristalais dekoruotos šampano taurės, svečiams skirtos šlepetės, baldai... Draugai jau įprato Ingai dovanoti dekoruotus šampano butelius. Kieme stovi naujausia vyro dovana - retas ir prabangus „Plymouth Prowler" automobilis.


„Neįsivaizdavau, kad taip smagu važinėti šia mašina. Dievinu greitį, o vyras man padovanojo tikrai galingą transporto priemonę. Kai važiuoju, visi atsisuka, pakalbina, klausia, kiek kainavo, pagiria, kad atrodau lyg dama iš kino filmo", - pasakoja verslininkė.


Nenuostabu, kad ir šį automobilį Inga nusagstė šešiais tūkstančiais „Swarovski" kristalų. „Specialiai iš Londono parsivežiau prie automobilio derančių elegantiškų skarelių, retro stiliaus suknelių, aksesuarų. Taip pat pradėjau raudonai lakuotis nagus, ryškiai dažytis lūpas. Noriu atrodyti išskirtinė", - neslepia Inga.


Kiek kainavo naujoji Ingos mašina, moteris vyro net neklausė „Bijau sužinoti kainą", - juokiasi moteris, neseniai sėdėjusi prie prabangaus „Hummer" vairo. Pasak Ingos, „Hummer" buvo vienintelis automobilis, kurio vyras neleido dekoruoti.  „Matyt, jau ruošė man dovaną ir jautė, kad greitai vėl susigrąžins savąjį „Hummer"," - šypsosi verslininkė.


Įkurtuvės stikliniame name


Inga pripažįsta, kad jos vyras Darius mėgsta palepinti žmoną. „Jis tikrai mane myli ir žino, kaip padaryti mane laiminga. Aš taip pat stengiuosi vyrui atsilyginti tuo pačiu, dažnai paruošiu staigmenų. Pavyzdžiui, užsakau viešbutį prie jūros, nuvažiuojame dviese pasilepinti. Rudenį kelioms dienoms skrisime į Veneciją - tai mano dovana. Dažnai namie jį palepinu braškėmis, užkuriu kaljaną, paslepiu meilių raštelių vyro kišenėse. Darius kiekvieną sekmadienį paruošia žaismingą kiaušinienę man ir vaikams - padaro akytes, ausytes, burnytę", - šypsosi Inga.


Tiesa, skania vakariene Inga savo vyro nelepina. „Nesakau, kad gaminti nemoku, tačiau nėra būtinybės to daryti. Mūsų namuose net nėra virtuvės, maistą mums kasdien atneša iš pirmame aukšte esančio mūsų restorano. Maisto parduotuvėse beveik nesilankau, net nežinau, kiek kas kainuoja",  - sako žavioji moteris.


Artimiausi šeimos planai - persikelti gyventi į nuosavą namą. „Deja, tai gali užsitęsti, nes tvarkomi dokumentai, be to, tiksliai žinome, kokį namą statysime. Labai gražioje vietoje, senamiestyje, iškils stiklinis namas, ant kurio stogo bus sūkurinė vonia, terasa, kurioje kepsime šašlykus, deginsimės. Vieta tikrai išskirtinė - nuo stogo matysis Kauno pilis, Nemunas, Benediktinų vienuolynas", - dėsto artimiausius šeimos planus Inga Budrienė.


O šeimos pagausėjimas numatytas? „Mano vyras labai nori dukrytės. O aš bijau rizikuoti - juk vėl gali gimti sūnus. Dažnai kalbame apie tai, net įvaikinimo klausimą svarstėme. Turbūt ir Motinos dienos proga vyro dovanotas automobilis buvo užuomina, kad jau pats laikas dukrytei. Išmokyčiau savo atžalėlę visų moteriškų gudrybių. O mano vyras įsitikinęs, kad mergaitė būtų tokia pat graži, kaip ir jos mama", - šypsosi Inga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius