Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Jankauskaitė ruošiasi žengti prie altoriaus?

Žurnalas „Ekstra" rašo, kad aktorė Inga Jankauskaitė, kuri jau ketverius metus negyvena su sutuoktiniu Gintaru Plytniku, pagaliau ryžosi oficialiai išsiskirti.
Foto naujienai: Inga Jankauskaitė ruošiasi žengti prie altoriaus?
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Žurnalas „Ekstra" rašo, kad aktorė Inga Jankauskaitė, kuri jau ketverius metus negyvena su sutuoktiniu Gintaru Plytniku, pagaliau ryžosi oficialiai išsiskirti. Pasklido gandų, jog Inga jau neva matuojasi vestuvinę suknelę...


Vardas, pavardė: Inga Jankauskaitė.

Gimimo data, vieta: 1981 01 10, Kaunas. 28 m.

Šeiminė padėtis: oficialiai neišsiskyrusi, tačiau su sutuoktiniu negyvena; augina sūnų Kostą (7).

Pasiekimai: baigė Juozo Naujalio muzikos mokyklą ir Lietuvos muzikos ir teatro akademiją; dirbo radijo stotyse „Kauno fonas" ir „Ultra vires", dainavo grupėje „L plius"; teatro, kino aktorė, televizijos laidų ir renginių vedėja.


Jokių asmeninių klausimų!


Aktorė Inga Jankauskaitė - viena iš nedaugelio Lietuvos pramogų pasaulio atstovių, kuri ne vienerius metus bet kokias asmeninio gyvenimo detales slepia po devyniais užraktais. Kad ir kaip Ingą bando prakalbinti žurnalistai, ji griežta - moteris nesileidžia į jokias kalbas. Jei Ingai gera nuotaika, ji, pakėlusi telefono ragelį, net valandą gali prašnekėti bandydama paaiškinti, kad apie asmeninį gyvenimą svetimiems žmonėms nepasakoja ir neturi nė menkiausio noro savo nuotraukas išvysti spaudos puslapiuose. Jei Ingos esą nuotaika prasta, ji, išgirdusi, jog skambina žurnalistai, pro dantis iškošusi „O Dieve...", meta ragelį. Tuos, kuriems pavyksta pasikviesti aktorę pokalbiui, I. Jankauskaitė griežtai įspėja: „Išgirsiu asmeninį klausimą - atsistosiu ir išeisiu."


Ir šį kartą, kai paskambinome Ingai, ji, net iki pabaigos neišklausiusi klausimo, metė telefono ragelį. Daugelis pastebėjo, kad kai aktorė išpopuliarėjo, ji neva pernelyg užrietė nosį - esą iki tol moteris gana atvirai pasakodavo apie asmeninį gyvenimą.


„Mylėjau tik kartą, nors su tuo žmogumi buvau vos dvi savaites. Tas vyras į mano gyvenimą, ko gero, atėjo ne tam, kad kartu ilgai ir laimingai gyventume, nes tikriausiai būtume vienas kitą „suvalgę". Jis atėjo, jog suprasčiau, kad meilė, apie kurią rašomos knygos ir kyla noras po langais dainuoti serenadas, išties egzistuoja. Gal tai buvo beprotybė, bet buvo. Ir man labai gera gūdžiais žiemos vakarais prisiminti tą meilę", - prieš porą metų dienraščiui „L.T." prisipažino Inga.

Kadangi Inga prisipažino mylėjusi tik kartą gyvenime, o ši meilė truko vos dvi savaites, turbūt tas vienintelis nebuvo jos sutuoktinis?


Ingos vyras G. Plytnikas, prieš sutikdamas I. Jankauskaitę, ilgai draugavo su kita eterio žvaigžde - Daiva Tamošiūnaite-Budre. Kai vyras su ja išsiskyrė, dar ilgai netilo kalbos, kad Gintaras draugę paliko neatsispyręs Ingos žavesiui, o Daiva esą nugrimzdo į gilią depresiją ir iki šios dienos ji su I. Jankauskaite neva nenori turėti nieko bendra.


Po skyrybų... antros vedybos?


Nors aktorė jau seniai vadinama svajonių nuotaka, nedaugelis žino, kad oficialiai ji nėra išsiskyrusi. Jau ketverius metus I. Jankauskaitė negyvena su sutuoktiniu - kino verslo atstovu G. Plytniku, tačiau iki šiol prašymo skirtis pora nebuvo pateikusi. Prieš savaitę Vilniaus advokatus pasiekė aktorės prašymas oficialiai išskirti ją ir sutuoktinį. Nei šio sprendimo, nei priežasčių, kodėl prieš ketverius metus išsiskyrė sūnaus susilaukusios poros keliai, Inga nekomentuoja.


„Tie, kurie su žurnalistais pasidalija savo laiminga vedybų istorija, vėliau tegul būna malonūs ir papasakoja apie skyrybas. Aš šito nesiruošiu daryti", - sakė I. Jankauskaitė.

Išgirdę, kad Inga ryžosi oficialiai įteisinti skyrybas, kai kurie jos kolegos ėmė šnibždėtis: „O gal Ingutė pagaliau sutiko gyvenimo meilę ir ruošiasi dar kartą žengti prie altoriaus?" Prieš kelerius metus vieno dienraščio žurnalistui aktorė prisipažino: „Šiandien aš nesuprantu vedybų prasmės, bet tikiu, kad kai atpažinsiu savo žmogų - visi žinojimai ateis su juo."


Gal Inga jau sutiko SAVO žmogų, todėl ir skuba oficialiai išsiskirti? Patikimi šaltiniai žurnalui „Privatu!" prasitarė, kad Inga neva ne kartą šiemet pastebėta to paties dailaus vyriškio draugijoje, esą jie laiką leido ne tik sostinėje, bet ir viename iš Lietuvos kurortų.


Sudaužė ne vieną širdį?


Kaip ten būtų, savo asmeninį gyvenimą aktorė kruopščiai slepia - dar nė vienas paparacas jos nėra nufotografavęs neoficialioje aplinkoje meiliai bendraujančios su nė vienu vyru. Nepaisant to, Inga esą vis tiek vadinama širdžių daužytoja. Kalbama, kad aktorė buvo užmezgusi romaną neva ne su vienu žinomu vyru: leidėju Vytautu Juozapavičiumi-Zenka, gitaristu Romu Rainiu, „Keistuolių teatro" aktoriumi Robertu Aleksaičiu. Sklido šnekos, kad Inga esą mėgaujasi dainininko Andriaus Mamontovo ir televizijos laidų vedėjo Algio Ramanausko-Greitai draugija, tačiau šių kalbų nei viena, nei kita pusė nepatvirtino.

Pasirodo, žavingai aktorei kadaise buvo neabejingas ir televizijos laidų vedėjas Rolandas Vilkončius: „Prieš trylika metų Ukmergėje su Inga vedėme diskoteką. Tada ji man labai patiko, tačiau bijojau ją kabinti, nes Inga draugavo su mano viršininku."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius