-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įžymybių vaikų vardai

Keliomis dienomis anksčiau už Jessicą Albą dukrą pagimdė ir Tori Spelling (35). Tori kartu su vyru Deanu McDermottu (41) jau turi dvejų metų sūnų.
Foto naujienai: Įžymybių vaikų vardai
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Mama
Birželio 9 dieną gimusią dukrelę Jessica Alba (27) pavadino Honor Marie vardu. Pirmąsias motinystės dienas išgyvenanti Jessica jau vadinama nuostabia mama, o aktorės artimieji giria mažosios Honor grožį, paveldėtą iš Jessicos. Įžymybės vardus vaikams renka itin kruopščiai ir kaskart stengiasi sugalvoti kažką nauja bei negirdėta. Kaip teigia Jessica, dukrelei ji norėjo duoti retą vardą, mat jos pačios vardas yra labai dažnas tarp bendraamžių. Jessicos Albos geram draugui Justine’ui Timberlake’ui (27), su kuriuo ji neseniai filmavosi kino juostoje „Meilės guru“, retas naujagimės vardas labai patiko.
Keliomis dienomis anksčiau už Jessicą Albą dukrą pagimdė ir Tori Spelling (35). Tori kartu su vyru Deanu McDermottu (41) jau turi dvejų metų sūnų. Apie dukterį svajojusi Tori Spelling mergaitę pavadino Stella Doreen. Stellos vardas, kuris reiškia Žvaigždė, Holivude beprotiškai populiarus jau gerą dešimtmetį. Holivudo žvaigždės Melanie Griffith (50), Elizabeth Shue (44) ir Dave’as Matthewsas (41) savo dukras taip pat pavadino Stellos vardu.
Angelina Jolie (33), kol dar nežinojo vaikų lyties, dvynukams buvo išrinkusi berniukų vardus. Aktorei patiko Castoras ir Poluxas vardai. Jie yra iš romėnų mitologijos ir simbolizuoja Dvynių ženklą. Angelina Jolie ir Bradas Pittas savo pirmagimę pavadino Shiloh vardu, o jis, išvertus iš hebrajų kalbos, reiškia Taikioji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius