Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justina Ragauskaitė: vyrams prasidėjo „morčius“!

Jei ant savo automobilio antvožo rastumėte penkiasdešimt nuostabių raudonų rožių nuo slapto gerbėjo, argi tai jums nepakeltų nuotaikos visai dienai?
Foto naujienai: Justina Ragauskaitė: vyrams prasidėjo „morčius“!
TV3 nuotr. / zmones24.lt
Temos: 1 Donatas Baumila

Jei ant savo automobilio antvožo rastumėte penkiasdešimt nuostabių raudonų rožių nuo slapto gerbėjo, argi tai jums nepakeltų nuotaikos visai dienai? Taip nutiko laidos „Angelai“ vedėjai ir prodiuserio Justino Milušausko (37) širdies draugei Justei Ragauskaitei (24), tačiau šios staigmenos mergina nesureikšmina.

„Žinau, kas tas slaptas gerbėjas, tačiau išduoti negaliu. Jis yra žinomas žmogus, pažįsta mano draugą, todėl nenoriu, kad sulauktų nemalonumų“, - sako Justė.

Laidos vedėja paprastai paaiškina, kodėl jai, gyvenimo draugą turinčiai merginai, pastaruoju metu intensyviai dėmesį rodo kiti vyrai: „Matyt, vyrams prasidėjo morčius. Dėmesį mėgsta kiekviena mergina, tačiau kokių tik keistų priemonių jie nesiima, kad atkreiptų patinkančio žmogaus dėmesį... Tik pasakoti negaliu, juk negražu iš vyrų žygdarbių tyčiotis. Et, tegul kovoja... Kas ten žino...“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius