-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karina Krysko ir Saulius Skambinas. Vestuvių varpai skambės užsienyje?

„Privatu!" nugirdo, kad populiarioji dainininkė Karina Krysko ir jos mylimasis Saulius Skambinas esą dar šiais metais planuoja sumainyti aukso žiedus.
Foto naujienai: Karina Krysko ir Saulius Skambinas. Vestuvių varpai skambės užsienyje?
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

„Privatu!" nugirdo, kad populiarioji dainininkė Karina Krysko ir jos mylimasis Saulius Skambinas esą dar šiais metais planuoja sumainyti aukso žiedus. Atrodo, šį kartą tai ne liežuvautojų paistalai. Apie tai užsiminė ir patys įsimylėjėliai...


Vardas, pavardė: Saulius Skambinas.

Gimimo data: 1978 01 03, Kaunas. 31 m.

Šeiminė padėtis: nevedęs.

Pasiekimai: tituluotas profesionalus šokėjas, išgarsėjęs LNK projekte „Šok su žvaigžde"; sėkmingai dalyvavo šokių „Eurovizijoje".


Vardas, pavardė: Karina Krysko.

Gimimo data, vieta: 1981 05 14, Vilnius. 28 m.

Šeima, kurioje gimė: mama Janina dirba parduotuvėje, tėčio neteko maždaug prieš aštuonerius metus; turi dvi seseris - vadybininkę Evą (30) ir Violetą (34).

Šeiminė padėtis: netekėjusi, bet širdis užimta.

Pasiekimai: Vilniaus konservatorijoje baigė choreografiją; yra bene populiariausios Lietuvos merginų grupės „69 danguje" narė; įvairių muzikos stilių atlikėja; šokėja; su mylimuoju Sauliumi Skambinu (31) sėkmingai atstovavo Lietuvai šokių „Eurovizijoje".


„Tuoksimės užsienyje"


 Patikimi „Privatu!" šaltiniai tvirtina, kad Karina ir Saulius esą dar šįmet sumainys aukso žiedus.

Istorija dėl šių įsimylėjėlių jungtuvių prasidėjo prieš kelias savaites, tiksliau - kai tuokėsi kita grupės „69 danguje" narė Goda Alijeva (23). Tuomet tarp svečių, suprantama, buvo ir K. Krysko su S. Skambinu. Elegantiškai atrodžiusi pora greičiausiai kur kas emocingiau nei kiti šventės dalyviai reagavo į Godos tuoktuvių ceremoniją, mat jie turbūt jau rezgė mintis apie savo vestuves.

„Kaip jaučiatės? Ar nesudrebėjo širdelė per Godos ir jos vyro Rolando Alijevo vestuves?" - „Privatu!" pasiteiravo Karinos ir Sauliaus. Iš pradžių jie kiek sutriko, tačiau nesiliovė šypsotis. Vėliau pora ėmė pasakoti, kad jiems labai patiko Godos ir Rolando vestuvių ceremonija, kad jie patyrė daug gražių emocijų. Dar kartą pasiteiravus apie planuojamas vestuves, Saulius prasitarė: „Ar mes slapstysimės per savo vestuves? Ne, mes jas švęsime užsienyje!" „Na, baik! Kam tu visas paslaptis išduodi?" - kiek pyktelėjo Karina.


Vestuvių slėpti neverta


Žurnalas „Privatu!" kelias savaites tikrino informaciją, ar tikrai Karina ir Saulius netrukus ketina atšokti vestuves. Vienas porai itin artimas šaltinis patikino, kad Saulius ir Karina neva tikrai susituoks dar šią vasarą.

Saulius, išgirdęs, kad sveikiname artėjančių vestuvių proga, pradėjo juoktis: „Oi, ne! Šią vasarą mes tikrai nesituoksime. Matyt, kažkas paleido antį. Netgi datos dar nesame numatę. Gal šiais metais susituoksime, o gal ir ne - nesame iki galo nusprendę."

Vis dėlto Saulius nepaneigė kalbų, kad jiedu žiedus sumainyti ruošiasi užsienyje. „Vargu ar tuoksimės Lietuvoje, tikrai vargu... Manęs nežavi lietuviškos vestuvės: su vienodais bernvakariais ir mergvakariais, su atsibodusiomis tradicijomis. Aišku, dar nesame nusprendę nei kada, nei kur, nei kaip", - sakė Saulius.

Prisiminęs neseniai vykusias G. Alijevos (23) vestuves, Saulius patvirtino, kad didžiulis žiniasklaidos dėmesys ir yra viena iš esminių priežasčių, kodėl jis su Karina nori tuoktis toliau nuo Lietuvos. „Juk patys matėte, kaip Goda slapstėsi. Vis tiek žurnalistai viską sužinojo, pamatė, paskelbė. Vadinasi, slapstytis net neverta. Geriau išvažiuoti ir ramiai susituokti užsienyje", - sako Saulius.


Slėptis madinga?


S. Skambino mylimoji Karina, atrodo, dabar netrykšta noru nebendrauti su žiniasklaida. Po Godos vestuvių dainininkė tarsi atsivėrė tylos siena. Moteris neatsiliepė nei į telefono skambučius, neatsakė nei į trumpąsias žinutes. Gal Karina iš tiesų skrupulingai ruošiasi būsimoms vestuvėms?!

Pastaruoju metu jau įprasta, kad pramogų pasaulio žmonės retai kalba apie svarbiausius asmeninio gyvenimo įvykius. Vienos įžymybės tikisi, kad apie jų nėštumus, vestuves ar naujas meiles žiniasklaidos atstovai nesuuos, kiti priešingai - specialiai stengiasi sukelti dar didesnį ažiotažą.

Neseniai vykusiose G. ir R. Alijevų vestuvėse kai kurie žurnalistai buvo apgauti. Viešai buvo deklaruota, kad Goda ir Rolandas žiedus sumainys Kauno rotušėje, tačiau iki jungtuvių likus pusvalandžiui, paaiškėjo, kad pora tuokiasi kitame miestelyje. Visi Alijevų draugai buvo įspėti apie būsimą šventę nieko neprasitarti žurnalistams. Vis dėlto daugelis žiniasklaidos atstovų į garsenybių vestuves spėjo atvykti.

Daugiau nei prieš savaitę susituokę Aistė Jasaitytė (28) ir Romanas Čeburiakas (20) pasiekė savo - apie kuklias jų jungtuves sužinojo vos vieno dienraščio žurnalistai. Slaptos vestuvės įvyko be smalsaus žurnalistų būrio.

Du paskutiniai garsenybių jungtuvių pavyzdžiai tarsi byloja, kad žinomi šalies žmonės stengiasi nuslėpti asmeninio gyvenimo įvykius. Gal tai nauja mada?


„Gal dar šiais metais susituoksime, o gal ir ne - nesame iki galo nusprendę."


Egmontas Bžeskas (35): į vestuves eis išsišiepęs


Bandydami su Karina susisiekti telefonu, buvome netikėtai nustebinti. Dainininkės telefonu praėjusią savaitę atsiliepė... jos buvęs vaikinas Egmontas Bžeskas! Prodiuseris, paklaustas, ar jau pasveikino Kariną ir Saulių būsimų vestuvių proga, ėmė garsiai kvatotis. „Aš suprantu, kad po slaptų Godos vestuvių, kai aš sakiau, jog nieko nežinau, gali pasirodyti įtartinas, nepatikimas ir dabartinis mano komentaras, tačiau kalbos apie Karinos ir Sauliaus vestuves tėra tik gandas. Tokių būna kiekvieną dieną! Juk ir dabar gali kilti gandas, kad mes su Karina vėl draugaujame, mat aš atsiliepiau jos telefonu", - toliau kvatojosi Egmontas.

Vėliau surimtėjęs prodiuseris pridūrė: „Manau, kiekvienas savo asmeninius reikalus pats tvarkosi. Ar aš džiaugčiausi, jeigu mane pakviestų į vestuves? Esu už santuoką, vaikus. Karina ir Saulius - graži pora! Jie seniai draugauja, aš juos labai myliu. Nė kiek nenustebčiau ir išsišiepęs eičiau į jų vestuves, atšvęsčiau tą brangią jiems dieną", - tikino pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius