-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lady GaGa: gimusi būti žvaigžde

Lady GaGa – teatrališko šokio popatlikėja, dainų autorė bei pianistė, pasižyminti ypatinga drąsa scenoje ir nuogu atvirumu gyvenime. Vos per kelis mėnesius ji savo dainomis užkariavo pasaulį.
Foto naujienai: Lady GaGa: gimusi būti žvaigžde
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Lady Gaga
Vardas, pavardė: Stefani Joanne Angelina Germanotta.
Gimimo vieta, data: 1986 03 20, Niujorkas, JAV.
Šeima kurioje gimė: mama – graikė, tėvas – italas.
Meilės nuotykiai: susižavėjusi princu Harry (24).
Šeiminė padėtis: netekėjusi.
Pasiekimai: nominuota „Grammy“.

Lady GaGa – teatrališko šokio popatlikėja, dainų autorė bei pianistė, pasižyminti ypatinga drąsa scenoje ir nuogu atvirumu gyvenime. Vos per kelis mėnesius ji savo dainomis užkariavo pasaulį.

Būsiu geresnė už Madonną!

Kilusi iš turtingos Italijos šeimos būsima atlikėja buvo griežtai auklėjama, mokoma gražaus elgesio ir lankė privačią katalikišką mokyklą. Tačiau tai nepadėjo... Norėdama pasipriešinti tėvams, aukštuomenės panelė dirbo padavėja ir šoko striptizą! Taip ji tapo nepriklausoma mergina. Lady GaGos tėvus šokiravo toks dukros pasirinkimas, tačiau, pasak jų, geriau jau erotiniai šokiai nei dukros priklausomybė nuo narkotikų. Sulaukusi dvidešimties ji įsidarbino „Interscope Records“ kompanijoje, kuriai kūrė tekstus ir rašė dainas tokioms grupėms kaip „Pussycat Dolls“. Po kelerių metų būsima muzikos žvaigždė pradėjo solinę karjerą 2008-aisiais pasirodžiusiu singlu „Just Dance“. Pasivadinusi Lady GaGa pseudonimu (Freddie Mercury dainos „Radio Ga Ga“ įtaka – aut. past.), mergina žaibišku greičiu išpopuliarėjo. Dvi jos dainos šiais metais tapo klausomiausiomis Didžiojoje Britanijoje. Dainininkė nežada sustoti ir pasiryžusi viskam, kad tik pasiektų savo tikslą. Lady GaGa tikslas – vieną dieną pranokti savo dievaitę Madonną (50). „Yra žmonių, gimusių būti žvaigždėmis. Vieni turi tą kažką nepakarpojamo, unikalaus, o kiti – ne. Bet kokiu atveju, aš gimusi būti žvaigžde!“ – nesikuklina jauna atlikėja.

Nuogybės


Iš kuklumo ši mergužėlė tikrai nemirs, ypač žinant jos silpnybę atviriems ir seksualiems drabužiams. Dėl šio pomėgio Lady GaGa ne kartą turėjo ir vis dar turi reikalų su policija. Pareigūnai dažnai stabdo atlikėją baimindamiesi, kad aplinkiniai nebūtų šokiruoti gatvėje išvydę merginą pusnuogę, mat dainininkė neretai viešose vietose pasirodo dėvinti tik korsetą ir kojines. Paskutinį kartą atlikėja nemalonumų sulaukė dėl itin trumpų šortukų, o ją sulaikiusiems pareigūnams tiesiog atkirto: „Tokia mada, aš – menininkė!“ Noras demonstruoti nuogą kūną išliko dar nuo tų laikų, kai muzikos garsenybė šoko striptizą ir taip užsidirbdavo duonai. „Kai buvau 18 metų, dirbau striptizo šokėja. Mano tėvai tikrai nebuvo tuo patenkinti“, – sako mergina. Gražuolė teigia, kad jos pasirodymai būdavo itin originalūs ir laukiniai. „Vilkėjau seksualius juodos odos drabužius ir šokau pagal „Black Sabath“, „Guns N’Roses“ arba „Faith No More“ muziką“. O štai pozuoti apsinuoginusi vyrų žurnalui „Playboy“ atlikėja nesutiko, nes dabar ji visą save atiduoda tik muzikai: „Manęs to paklauskite tada, kai rinkai pristatysiu naują albumą.“ Beje, ši pupytė norėtų debiutuoti kaip dizainerė ir pristatyti savo drabužių kolekciją. Greičiausiai Lady GaGa kurtiems apdarams neprireiks daug medžiagos...

Būsima princesė?

Tapti populiariausia dainininke pasaulyje – ne vienintelis Lady GaGos tikslas. Jos ambicijos kur kas didesnės. Pavyzdžiui, mergina tikrai neprieštarautų tapti princese. Vos tik princas Harry (24) išsiskyrė su savo mergina Chelsea Davy (23), dainininkė nieko nelaukusi prisipažino esanti nusižiūrėjusi princą. „Harry – labai patrauklus vaikinas. Manau, mes būtume puiki pora“, – nesikuklina mergina ir net neabejoja, kad apžavėtų princą. Prieš metus išvydusi Harry viename naktiniame klube Lady GaGa negalėjo nuo jo akių atitraukti, tačiau tąkart ji taip su Harry ir nesusipažino. Viskas dar priešaky! Vienintelis dalykas, ko atlikėja jokiu būdu neatsisakytų dėl karališkos draugystės – tai atviri odiniai drabužiai. O gal princui tai patiktų?

Įdomūs faktai apie Lady GaGą:


1. Lady GaGa dar nebuvo įsimylėjusi.
2. Ji dažniausiai lyginama su Gwen Stefani.
3. Atlikėjos nuomone, kelnės – neseksualu.
4. Mergina mano, kad jos kūnas – tobulas.
5. Lady GaGa yra didelė Grace Jones gerbėja.
6. Ji buvo viena iš dvidešimties žmonių, patekusių į Niujorko universitetą Tisch School of the Arts studijuoti dainavimo.
7. Dainininkė žavisi Donatella Versace.
8. Ji norėtų būti gimusi XX a. 7-ajame dešimtmetyje, kad galėtų suvilioti Johną Lennoną.
9. Lady GaGa kūrė dainas Britney Spears, „Pussycat Dolls“, Fergie.
10. Aistrą madai atlikėja paveldėjo iš motinos.

Geriausios draugės? Paris Hilton (27)

Pramogų pasaulio liūtė Paris žavisi Lady GaGos muzika ir atlikėja kaip asmenybe. Beje, simpatijos yra abipusės, nes žaviosios blondinės planuoja kartu įrašyti dainą. Kadaise lankiusios tą pačią mokyklą merginos džiaugiasi atradusios viena kitą ir negaili pagyrų. „Dievinu „Stars Are Blind“. Šis Paris albumas yra vienas iš geriausių mano klausytų. Tai žiauriai šaunus popdiskas“, – tikina Lady GaGa. O Paris sako negalinti atsižavėti Lady GaGos stiliaus ir muzikos pojūčiu. Dabar Hilton rengia naują šokių muzikos albumą. Taigi kas kitas galėtų patobulinti dainų skambesį, jei ne populiarumo viršūnėje esanti Lady GaGa?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius