Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė skraido padebesiais

Paskraidyti padebesiais - tai yra nusileisti parašiutu iš keturių kilometrų aukščio - Seimo narys Linas Karalius (36) ir jo draugė prodiuserė Gintarė Gurevičiūtė (22) svajojo seniai, o ryžosi tuomet, kai Linas šį ekstremalų šuolį gavo dovanų.
Foto naujienai: Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė skraido padebesiais
Nuotraukos iš asmeninio albumo / zmones24.lt

Paskraidyti padebesiais - tai yra nusileisti parašiutu iš keturių kilometrų aukščio - Seimo narys Linas Karalius (36) ir jo draugė prodiuserė Gintarė Gurevičiūtė (22) svajojo seniai, o ryžosi tuomet, kai Linas šį ekstremalų šuolį gavo dovanų gimtadienio proga. Gintarė prie jo prisidėjo nusipirkusi šuolį už 450 litų. „Ruoštis Pociūnų aerodrome teko tris valandas, - prisimena. - Instruktorius supažindino su visomis blogybėmis „kas būtų, jei būtų". Kai pasitikslinome, ar iš visų lėktuvo keleivių šoksime paskutiniai, mus tuoj pataisė: „Šoksite kraštiniai." Pasirodo, žodžių junginys „paskutinis šuolis" parašiutininkų nevartojamas..." Su kiekvienu pradedančiu parašiutininku šoko du instruktoriai, nes ši atrakcija - ne juokas: laisvasis kritimas trunka apie minutę, krisdamas žmogus pasiekia 200 kilometrų per valandą greitį. „Ten, aukštai, labai gražu... ir šalta, - įsitikino sėkmingai žemę pasiekę Gintarė ir Linas. - Tiesą pasakius, didelio ekstremalumo nepajutome... Bet pabandyti buvo verta."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius