-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Gelažnikas. Kamieninės ląstelės – naujasis jaunystės eleksyras?

Tikriausiai nuolatiniai pasilinksminimai ir kokteilių jūros padarė savo keturiasdešimtmečiui verslininkui, tačiau noras išlikti amžinai jaunam niekur nedingo.
Foto naujienai: Marius Gelažnikas. Kamieninės ląstelės – naujasis jaunystės eleksyras?
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt
Nepavyko senovės alchemikams atrasti panacėjos - vaisto nuo visų lygų, bet gal šiandienos mokslininkų taip liaupsinamos kamieninės ląstelės yra būtent tos, kurios išgydys mus nuo visko? Ateityje kamieninėmis ląstelėmis tikimasi gydyti ne tik onkologines, Alzheimerio, Parkinso ligas, bet ir išsekintus ar net dėl senatvės pakitusius audinius bei organus. Kamieninėmis ląstelėmis buvo gydomas buvęs Rusijos prezidentas Borisas Jelcinas, jų persodinimo laukė ir maestro Vytautas Kernagis. Nors gydymas kamieninėmis ląstelėmis yra labai brangus, tai ne kliūtis jaunystę sustabdyti norintiems turtingiems Lietuvos verslininkams ir visuomenės dėmesio nestokojantiems elito atstovams. Kaip manoma, vienas jų yra verslininkas Marius Gelažnikas (40). Tikriausiai nuolatiniai pasilinksminimai ir kokteilių jūros padarė savo keturiasdešimtmečiui verslininkui, tačiau noras išlikti amžinai jaunam niekur nedingo. Marius iš tokių gandų tik juokiasi, tačiau sklinda kalbos, kad prieš kelias savaites jam buvo atlikta nesudėtinga operacija, per kurią buvo pašalinti nuo gydymo kamieninėmis ląstelėmis organizme susidarę nereikalingi dariniai. Panašu, kad operacija buvo menkutė, nes jau kitos dienos vakarą Marių buvo galima sutikti naujo žurnalo pristatymo vakarėlyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius